Timpul nostru

Cam toata lumea are nevoie de timp,  sa ne relaxam si sa fim noi insine. Nu trebuie sa fim coplesiti de apasarile  care ne afecteaza, trebuie sa avem grija de noi, sa ne rasfatam, sa avem grija de sanatatea noastra fizica si psihica. Incerc sa nu imi neglijez propriile nevoie, deoarece cateodata e posibil sa fac cate ceva pentru altii, sa aiba mai mult spatiu personal. Cateodata imi dedic trebuintelor cosnice in cursul unei zile, si de mai multe ori membri ai familiei mele sunt surprinsi cand le arat rezultatele, si aceasta poate fi motivatia de care am nevoie pentru a reduce timpul dedicat muncii in casa.

Nu este o regula sa impart treburile casei cu membrii familiei, de obicei gasesc o metoda eficienta de a le indeplini.

Timpul nostru este foarte pretion , si cel mai important este sa ne alegem locul unde putem petrece putin timp, fara sa ne incomodeze cineva.

Ma relaxem total cand am un pic timp liber, fara sa fie nevoie sa fac ceva , chiar si o ora pe zi.

Ziua libera in care  ai timp nu trebuie sa o astepti, ea vine singura fara prea multe explicatii.

Trebuie sa renuntam la unele treburi marunte care ne fac morocanosi, si se ia toata vlaga. De ex: nu vreau intr-o zi sa calc toate rufele, nu le calc, sau alte alte care necesita  mult timp si refolositor.

Deseori ma scuz si imi spun singur: vreau sa fac asta cand vreau si cand voi avea timp. Dar pentru asa ceva trebuie sa fi bun cu tine insusi. Nu veti gasi niciodata timp decat daca sunteti hotarat sa faceti ce vreti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *