5 lucruri interesante despre incalzirea electrica prin pardoseala

Sunt sigur ca toti ne dorim sa avem o casa calduroasa, mai ales in aceasta perioada rece, cand frigul se strecoara prin toate partile. Ne dorim cea mai calduroasa casa, dar in acelasi timp, sa avem si un cost mic. Incalzirea electrica prin pardoseala mi s-a parut cea mai potrivita solutie pentru ceea ce isi doresc oamenii, atat in ceea ce tine de calitate, cat si un cost redus al incalzirii casei.  Utilizarea incalzirii electrice prin pardoseala este din ce in ce mai utilizata, chiar daca aceasta exista de foarte mult timp, iar de-a lungul timpului a fost imbunatatita, oamenii tind sa foloseasca din ce in ce mai mult aceasta solutie interesanta, confortabila, eficienta si cu un pret confortabil pentru toata lumea. Incalzirea electrica in pardoseala este o solutie benefica atat pentru prezent, cat si pentru viitor.

5 lucruri interesante despre incalzirea electrica prin pardoseala
  • Este mai ieftina si mai economica

Daca ne punem problema unei incalziri clasice sau una in pardosela, trebuie sa tinem cont de faptul ca incalzirea electrica in pardoseala poate fi mai ieftina cu aproximativ 25%, fata de cea clasica. Ceea ce ne ofera costul redus de care avem nevoie. Atunci cand alegem sa utilizam incalzirea in pardoseala trebuie sa stim ca aceasta are un consum intre 15-25W pentru fiecare metru patrat incalzit si ora de functionare, ceea ce este extraordinar.

  • Durata de viata mai mare si intretinere mai scazuta

Vorbind despre durata de viata al acestui sistem trebuie sa stim faptul ca, un astfel de sistem are o durata de viata foarte mare, aceasta fiind de aproximativ 50 de ani, ceea ce iti ofera o economisire foarte eficienta, pentru ca materialele nu se deterioreaza, datorita functionarii elementelor de incalzire la o temperatura scazuta. Cu acest sistem de incalzire nu mai trebuie sa ne chinuim mereu sa curatam mizeria si praful care se depune deseori pe calorifer.

  • Confort si eleganta

Sa ne ducem intr-o zona de imaginatie. Vreau sa inchideti putin ochii si sa va ganditi ca suntem intr-o perioada friguroasa, in care temperatura rece ne inconjoara, cum ar fi sa mergem mereu prin casa in picioarele goale, iar caldura sa ne cuprinda inca de la picioare, facandu-ne sa uitam de gerul ce se afla afara? Apoi, sa inlocuim spatiul pe care il ocupa caloriferul cu altceva mai frumos, care sa ne relaxeze sau sa ne bucure, sa scapam posibilul design neplacut al caloriferului, care poate ne ofera un disconfort, inlocuind caloriferul cu aceasta incalzire electrica in pardoseala, pe care o putem numi “invizibila”.

  • Cum si de unde alegem incalzirea electrica prin pardoseala

Desigur ca, nu ne putem implementa singuri acest sistem. Avem nevoie de o firma specializata, cu experienta, eficienta si de ce nu si una ieftina. O solutie pentru toate cele enumerate mai sus este Anacreon.ro, putem “profita” de experienta acumulata in cei 11 ani de activitate in acest domeniu. Te poate ajuta sa iti implementezi sistemul de incalzire electrica prin pardoseala indiferent in ce oras ai locui, fara costuri suplimentare pentru transport, cazare sau alte lucruri. Pe langa toate astea, explorand site-ul lor, am observat faptul ca, au o gama variata de produse oferite pentru aceasta incalzire, bazata pe tehnologii de ultima generatie cu avantaje specifice.

  • Siguranta pentru tine, familia si copilul tau

Aceasta solutie de incalzire este total nepoluanta si nu usuca aerul, astfel, oferindu-ti tie, familiei si copilului tau siguranta necesara in ceea ce priveste sanatatea. Zgomotele stau departe de casa ta, nu produce zgomote si te lasa sa dormi linistit sau sa iti desfasori activitatea intr-o liniste deplina. Acest sistem nu produce nici un fel de praf, astfel, indepartand riscul de a provoca alergii.

In concluzie, un sistem de incalzire electrica prin pardoseala ne ofera o multime de avantaje, care tin de economisire, confort, eleganta, ingrijire, sanatate si siguranta. Aceste sisteme de incalzire se pot adapta pentru orice tip de incapere.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.