Refresh loader

6 superstitii pentru noaptea de revelion si anul nou

6 superstitii pentru noaptea de revelion si anul nou

De foarte mult timp exista o multitudine de superstitii pentru noaptea de revelion si anul nou. Toata lumea isi doreste ca noul an sa fie mai bun si mai productiv din toate punctele de vedere. Si cum aproape a mai trecut un an interesant, vreau sa va urez “La multi ani!” pentru noul an si sa va spun cateva superstitii despre acesta.

Uite 6 superstitii pentru noaptea de revelion si anul nou. Ce trebuie si ce nu trebuie sa faci?
  1. Trebuie sa porti ceva rosu. De ce? Se spune ca, astfel, vei avea parte de bucurie, noroc si iubire tot anul. Nu este necesar sa te imbraci tot/toata in rosu pentru a avea parte de noroc, bucurie si iubire, este necesar doar sa ai un element vestimentar rosu pe tine in noaptea de revelion. Se mai spune ca daca purtam ceva rosu in acea noapte vom atrage energiile pozitive.
  2. Este bine stiut faptul ca, in noaptea de revelion daca sa ai bani in buzunar, vei avea tot anul. Mai trebuie sa porti o bijuterie de aur sau argint pentru a aduce bogatia la tine. Stiti cum se spune “asa o vom tine tot anul”.
  3. Toata lumea stie ca in noaptea magica dintre ani trebuie sa porti ceva nou pe tine, pentru ca in urmatorul an sa te innoiesti din toate punctele de vedere si sa ai parte de surprize.
  4. Se spune ca, cine doarme in noaptea de anul nou, va fi somnoros intregul an care urmeaza.
  5. Trebuie sa incepi noul an fara nici o datorie, se considera ghinion sa te prinda noul an cu datorie la cineva. Nu trebuie sa dai bani pe 31 decembrie si 1 ianuarie, pentru ca se spune ca nu vom avea spor la bani tot anul.
  6. Se spune ca o dorinta pusa la miezul noptii de Revelion are sanse foarte mari sa se indeplineasca.

 

Nu uita sa te abonezi pentru a primi cele mai noi postari pe mail!

[rainmaker_form id="4866"]

Vezi cateva lucruri despre Colinde si Craciun

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link