Refresh loader

Anuntul magic:„Cumpar aur”

Anuntul magic:„Cumpar aur”

Vestea ca baietelul nostru sufera de o boala grava si numai un tratament costisitor il poate salva ne-a coplesit. In trecut, de cate ori se facea un anunt de colectare de fonduri pentru operatiile salvatoare ale copiilor bolnavi daduseram bani gandindu-ne la copilul nostru, dar niciodata nu ne-am gandit ca se poate intoarce roata.
-Slava Domnului ca avem ce vinde, i-am spus sotului si mai ales ca exista o speranta de vindecare. Viata lui valoreaza mai mult decat vietile noastre si decat tot ce avem!
Gandeam la fel, de aceea s-au dus pe rand vila de vacanta de la munte, apoi cea de la mare, masina mea si cartile si tablourile rare.

Era pe punctul sa puna in vanzare si masina lui, cand i-am spus hotarata:
-Nu se poate! Avem nevoie de o masina cu care sa alergam sa-l salvam. Gandeste-te cat de bine este ca de cate ori este necesar putem sa-l ducem cu masina noastra! Stiu ca niciodata nu accepti sa ni se mediatizeze nenorocirea din principiu, dar nu uita ca am multe bijuterii din aur. Trebuie sa gasim un client.
Asa am inceput sa intreb in stanga si in dreapta. Parca nimeni nu avea nevoie de aur, cand trebuia sa-l transform in bani pe al meu. Lucrul care imi provoca supararea era ca eram contra cronometru. De salvarea si insanatosirea copilului ne despartea o operatie in strainatate, iar aceea trebuia sa se faca urgent.

Colegele de serviciu erau alaturi de mine. De multe ori imi strecuram plicuri cu bani in poseta, se rugau pentru noi si se interesau sa ma ajute sa imi vand bijuteriile mai repede:
-Uite aici un anunt serios: ”cumpar aur ”, mi-a spus cea mai buna prietena de la serviciu ! Poti completa formularul cu datele tale si afli cati bani primesti pe bijuteriile tale.
S-a ridicat si m-a lasat la birou in locul ei sa imi pot evalua aurul. A plecat din incapere manifestand o dicretie care m-a coplesit.

Adunasem zilele trecute si cantarisem tot aurul din casa: bijuterii in stare buna si fragmente de bratari si lantisoare, monede, lingouri si ceasuri. Aveam 2 kilograme de aur de 18 karate de vandut.
„Este o casa de amanet, spun ei ca ofera cel mai bun pret din lume, dar cine stie cat voi lua pe ele”, am spus cu amaraciune. Trebuia insa sa incerc fiindca prea imi erau alaturi fetele. Am completat corect datele si am costata ca erau cei mai onesti cumparatori de metale pretioase.
226 000 de lei imi ofereau pentru aurul meu, practic semnau salvarea fiului meu. Am solicitat urgent programarea la cea mai apropiata locatie, m-am invoit de la serviciu si m-am dus cu sotul acolo.

Eram asteptati cu banii pregatiti. In prezent baiatul nostru alearga prin casa si prin parc, iar noi suntem cei mai bogati si fericiti parinti din lume.
O casa de amanet serioasa, cum este cea prezentata mai sus te ajuta in imprejurari vesele si triste, iti este alaturi neconditionat.
Aveam nevoie de bani a doua zi, iar ei mi-au cumparat bunurile. Ma intreb cat ar fi costat intocmirea si aprobarea dosarului de credit si cat ar fi durat pana la intrarea banilor in cont la o banca si mai ales cate garantii mi s-ar fi cerut pentru asta?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link