Refresh loader

Aparate necesare intr-un service auto

Aparate necesare intr-un service auto

Deschiderea unui service auto trebuie facuta, ca in orice business cu grija, luand in calcul toate variabilele. Zona in care alegem sa il amplasam este foarte importanta, pentru ca orice sofer in trecere, care are nevoie de asistenta sa ajunga rapid la service. Pe langa acestea, importanta este si aparatura utilizata. Un aparat dejantat roti sau pentru ceva mai mare, o masina dejantat roti si pe langa acestea si un aparat echilibrat roti, sunt doar trei dintre lucrurile care nu trebuie sa lipseasca dintr-un service auto.

Preturile sunt si ele importante. Daca vrem sa obtinem un profit cat mai mare trebuie sa luam in calcul calitatea serviciilor oferite, aparatura utilizata si preturile medii ale altor service-uri.

Primele doua exemple reprezinta o automatizare a procesului de schimbare a unui cauciuc cu probleme sau de inlocuire a cauciucurilor, sa zicem, cele de vara cu cele de iarna. Utilizant un astfel de aparat, porcesul va fi mult mai rapid decat daca ar fi facut manual si totodata, nu mai necesita atentia mai multor angajati, asa cum s-ar putea intampla uneori. Un aparat de dejantat are mai multa putere decat un om iar daunele care pot fi produse jantei sunt excluse.

Echilibrarea rotilor este importanta pentru ca masina sa mearga pe asfalt fara probleme. Asa cum zicem noi in mod traditional, sa nu traga in stanga sau in dreapta. Acest lucru ne scuteste si de anumite probleme pe care  le-am putea avea cu autoritatile. Din nou, utilizand aparatura potrivita, acest proces poate fi realizat rapid si profesionist. Rapiditatea este esentiala atunci cand avem deja mai multi clienti care isi asteapta randul pentru a le rezolva problemele masinilor lor. Cu cat rezolvam mai rapid problemele unui client, cu atat mai repede putem trecela urmatorul. Si chiar daca incepem cu o afacere mica, si cu aparatae medii, putem avansa pe viitor, la servicii si aparatura mai performante.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link