Refresh loader

Cand ai nevoie de o casa de marcat fiscala si de unde o iei

Cand ai nevoie de o casa de marcat fiscala si de unde o iei

Cand vrei sa iti deschizi un magazin sau orice alta unitate comerciala este absolut necesar sa ai o casa de marcat fiscala prin care sa emiti bonuri fiscale.

Cum ar trebui sa fie o casa de marcat sa multumeasca clientul, dar si pe tine in acelasi timp?

Poate fi de asteptat faptul ca, nici clientul, nici tu nu va doriti sa aveti o casa de marcat veche, lenta, care il face pe client sa astepte pana ii cade si ultimul fir de par din cap.

Cand vrei sa iti mearga afacerea asa cum trebuie, este necesar sa ai la dispozitie o casa de marcat rapida, moderna, de ce nu si una portabila sau una desktop, care sa isi faca treaba mai repede decat s-ar astepta clientul.

Cand ai un client nou in magazin si a nimerit intr-un moment aglomerat al magazinului, iar casa de marcat este lenta, ceea ce mareste timpul de asteptare, acel client nu va mai reveni niciodata la tine in magazin, mai ales daca este o persoana foarte grabita, careia nu ii face deloc placere sa mai stea si dupa o casa de marcat lenta. Tranzactiile rapide il multumesc enorm de mult pe client, mai ales daca pe langa rapiditate, beneficiaza si produse sau servicii de calitate.

Daca vrei sa iti multumesti clientul si in acelasi timp sa desfasori afacerea in cadrul legii, este complet necesar sa ai o casa de marcat fiscala.

De unde iti poti lua o casa de marcat?

Personal, iti recomand case de marcat de la datecs, au o multime de case de marcat pentru orice tip de afacere, de la restaurante la farmacii,supermarketuri-uri,saloane de infrumusetare si chiar centre comerciale.

Pe langa casele de marcat, ei iti pot oferi diverse produse, ca de exemplu sertar pentru bani sau consumabile compatibile (role de hartie termica).

Mi s-a parut foarte interesanta casa de marcat cu jurnal electronic, care se poate conecta optional prin bluetooth la pc, iphone, ipod, ipad, ipad mini, android, distanța de conectare fiind până la 7 metri.

Casa de marcat fiscala moderna, rapida, care indeplineste toate conditiile necesare poate oferi afacerii tale o imagine de invidiat.

casa de marcat fiscala

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link