Cateva lucruri despre masaj erotic

Tanarul intrase in camera de masaj erotic,aici il astepta o domnisoara foarte sexy, imbracata doar in sutien si bikini. Crezand ca va trai o experienta de neuitat, tanarul s-a intins pe masa de masaj relaxat.

Domnisoara a inceput sa-i maseze corpul, insa la scurt timp dupa aceea, ceea ce i-a trezit niste simturi nebanuite pentru el pana atunci. Era foarte relaxat, foarte excitat de mangaierile domnisoarei, era foarte profesionista in ceea ce facea,doar facea masaj la un salon de masaj erotic.
Pana sa gaseasca acest masaj erotic bucuresti,era foarte nervos, trist, obosit, suparat si parca era incercat de dureri fizice de neimaginat. Era foarte insuportabil pentru apropiatii lui, iar pentru iubita lui era un adevarat cosmar. Noroc cu ea, cu iubita,pentru ca a stiut ce sa faca pentru a il readuce pe linia de plutire.
Intr-o zi, iubita lui i-a spus sa incerce un masaj erotic, atunci tanarul parca ii venea sa intre in pamant de propunerea iubitei, initial a crezut ca ii va face un soi de masaj erotic, dar nu, ea ia explicat ca la un salon special se va simti foarte bine, si va fi cat mai satisfacut.
Cand te duci la un masaj erotic vei afla cat de satisfacut vei putea fi, chiar daca acest lucru va costa niste bani, dar pentru fericirea ta poti da cati bani este nevoie.
Ne invata una dintre cele mai puternice forme de comunicare in cuplu, destinata relaxarii. Daruirea masajului erotic unifica mintea si trupul inbunatatesc priza de constinta asupra senzatiilor si odata cu acumularea experientei creste capacitatea de a controla placerea, ajutandu-ne astfel sa prelungim la dorinta, oricat de mult, extazul amoros.


Este perfect pentru a incepe sau a incheia o zi plina de stres, este sansa de a da un plus propriului corp pentru refacere. Maseuzele va ofera masajul de relaxare prin miscari ferme care creeaza senzatia placuta de eliberare a stresului.
Atingerile sunt tandre si foarte fine pe corpul nud, inclusiv in zona intima. Un erotism aparte si foarte rafinat, o experienta unica, deosebita de senzualitate comuna, este un masaj unde se lucreaza cu energia sexuala a celui masat.
Masajul dureaza cel putin o ora, dar poate fi prelungit de Dvs. la timpul dorit. Un dans al energiilor, al dragostei, meditatiei relaxarii si implinirii cu o maseuza,o placere si multa fantezie.
O baie inmiresmata cu flori si spuma, impreuma cu doua maseuze apoi va desfatam cu masaj de relaxare, show erotic si o sticla de sampanie.
Pentru multi oameni, un masaj erotic poate fi un loc pentru a descoperi cum sa scapi de rutina zilnica. Pentru altii poate fi un loc pentru a elibera tensiunea unei vieti stresante. In timp ce pentru unii poate fi o ocazie gloriosa de a explora senzualitatea și sexualitatea.
Mai mult decat atat, poate fi un ajutor foarte important pentru cei care se confrunta cu anxietate sexuala si disfunctii.
In cazul barbatilor, masajul erotic este de mare ajutor in depasirea problemelor erectile, ejacularea prematura, pierderea libidoului.
In cazul femeilor, masajul erotic te poate ajuta sa experimentezi mai mult sexualitatea proprie, fara sa simti ca poti fi judecata. Masajul sensibil sa dovedit ca ajuta femeile sa depaseasca anumite problemele, cum ar fi frigiditatea, teama de intimitate, lipsa de incredere in sine.
In ceea ce priveste cuplurile, este o modalitate minunata de a reinvia atractia sexuala.  Sau poate fi o modalitate de ai lasa pe celalalt sa experimenteze atingerea unei alte persoane, fara sa simta vreo amenintare pentru relatie.
Cand tensiunea, stresul sau anxietatea corpului sunt reduse, mintea devine calma si pasnica. Pe masura ce corpul devine din ce in ce mai sensibil, multe mesaje senzoriale sunt transmise in minte de pe piele si zone erogene, reafirmând ca suntem in siguranta. Oxitocina, progesteronul si testosteronul sunt eliberati, relaxandu-ne astfel profund muschii.

Masajul erotic este o experienta provocatoare care ne conduce spre dezvoltarea personala, atat in sensul de a ne descoperi si de a ne cunoaste mai profund si de a deveni capabili si dispusi sa ne indeplinim potentialul in viata.
In plus, avand in vedere starile de relaxare si placere cu care ne confruntam in timpul masajului erotic, creierul nostru produce multi hormoni beneficii de care avem nevoie si cel mai adesea ne lipseste. Acest lucru poate avea efecte uimitoare, cum ar fi vindecarea insomniei si stimularea imunitatii noastre.

Telefon programari:  0727 861 111

Telefon angajări: 0732 855 488

E-mail: artemis.masaj@gmail.com

Web: www.masajartemis.ro

Masaj erotic pentru cupluri – MasajArtemis.ro

Distribuie
  • 1
    Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.