Refresh loader

Ce brățări de argint se mai poartă? Iată ofertele magazinelor online

Ce brățări de argint se mai poartă? Iată ofertele magazinelor online

Brățara din argint a fost, este și va rămâne printre cele mai populare bijuterii ale tuturor timpurilor. Încă din cele mai îndepărtate vremuri, această podoabă a fost considerată un simbol al uniuni și al protecției, având, de asemenea, și semnificația de armonie între trup și suflet.

De asemenea, în trecut se credea că brățara reprezintă o legătură cu divinitatea, iar obiceiul de a dărui altcuiva o astfel de bijuterie semnifica dorința de evoluție și de întărire a relației dintre persoana care oferea cadoul și cea care îl primea.

Așadar, brățara din argint are o încărcătură aparte din punct de vedere simbolistic, putând fi și astăzi cadoul perfect pentru orice femeie importantă din viețile noastre.

Ce semnifică argintul?

Argintul, de altfel, are și el o semnificație specială, fiind folosit încă din Antichitate pentru crearea de podoabe și obiecte de artă, crezându-se că acest metal are un efect benefic asupra organismului. De fapt, argint mai este cunoscut și ca „sistem imunitar secundar” al omului, iar asta deoarece se spune că are numeroase efecte vindecătoare și proprietăți dezinfectante, antioxidante, antibiotice, dar și antifungice. Astfel, argintul este folosit, spre exemplu, în acupunctură sau ca tratament pentru diferite boli.

Așadar, pe lângă aspectul estetic deosebit pe care îl are, acest metal este deosebit și prin însușirile pe care le deține din punct de vedere medical și spiritual, precum și datorită efectelor benefice pe care le are asupra celor care îl poartă!

Ce brățări din argint găsim în bijuteriile online?

Varietatea modelelor pe care le găsim în magazinele online de bijuterii este mult mai ofertantă decât cea din clasicele bijuterii de stradă, iar prețurile sunt și ele pentru toate buzunarele. Asta pe lângă evidentele avantaje pe care cumpărăturile online le oferă din punct de vedere al confortului.

Astfel, atunci când ești în căutarea unui cadou deosebit pentru o persoană dragă, sau pur și simplu vrei să-ți completezi colecția de accesorii, aproape că nu mai ai niciun motiv să nu optezi pentru achiziția unor brățări din argint online.

De exemplu, în gama oferită de Ariki Bijoux, unde poți găsi bijuterii unice, vândute în exclusivitate în România. Indiferent că vorbim despre brățări sau inele, cercei, broșe, pandantive sau seturi de bijuterii din argint pentru femei, pe ariki.ro găsești o mulțime de modele deosebite la prețuri convenabile.

Cea mai bună combinație dintre argint și o piatră semiprețioasă

În materie de brățări de argint, cea mai populară alegere vizează combinația cu chihlimbarul – o piatră magică și fermecată, precum și deosebit de frumoasă.

Despre chihlimbar trebuie să știi că face parte din categoria pietrelor semiprețioase și are două caracteristici ceva mai aparte; este singura gemă din categoria sa ce se poate încărca electric și, totodată, este unica ce poate fi topită.

Asemenea argintului – ca să vezi de ce această combinație este perfectă – chihlimbarul are și el proprietăți terapeutice, cel mai important efect constând în înlăturarea oboselii datorate poluării electromagnetice.

Poate fi regăsit în culori precum galbenul, auriul sau portocaliul, și are o frumusețe la fel de mistică precum proprietățile pe care le deține, spunându-se despre chihlimbar că posedă „lumina lumii”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap