Refresh loader

Ce trebuie sa stim despre brichete lemn

Ce trebuie sa stim despre brichete lemn

In general, oamenii ar trebui sa stie ca padurile sunt cele mai mari comori ale pamantului, si că cei care le defrișează ilegal ar merita sa fie sanctionati. Sunt oameni care le place lemnul si senzația de căldură și eleganță pe care o conferă, de aceea as vrea sa recomand tuturor celor interesati de brichete lemn sa caute pe acest site-ul  http://www.tomibena.com/produse/brichete-lemn.html. Aici veti gasi Pachet de brichete din rumegus, pentru cazane pe lemn, cuptoare, semineuri, sobe.

Aceste brichetele din rumegus sunt produse combustibile utilizate pentru incalzirea locuintelor si cel mai eco cu putinta si a aparut din nevoia de a recicla acest deseu lemnos care ameninta sa fie o problema si pentru oameni dar si pentru mediul ambiant.

Nu sunt genul de ecologist care să se bată cu pumnii în piept, însă înțeleg faptul că imaginea industriei lemnului a fost întunecată de cei iresponsabili, de intermediarii care au vrut să facă averi sprijinindu-se pe naivitatea altora. Să nu îi confundăm niciodată pe cei care, prin acțiunile lor reprobabile, strică imaginea industriei de prelucrare a lemnului, cu cei ar trebui sprijiniți. Aici mă refer la producătorii autohtoni, la firmele românești care se zbat să supraviețuiască pe o piață acaparată de intermediari. Pe cei cinstiți trebuie să îi sprijinim.

In general oamenilor le plac lucrurile de calitate, dar putem spune ca padurea nu trebuie taiata, dar sa recunostem ca o cabana din lemn frumos lucrata este ceva de vis, mai ales daca casuta este incalzita cu brichete din rumegus. Daca veti cumpara brichete din rumegus veti obtine o putere valorica mai mare decat cu orice altceva.

Este foarte important sa stiti ca padurile nu vor mai fi taiate special pentru obtinerea lemnului de foc, deoarece brichetele de rumegus inlocuiesc cu mare succes lemnul pentru foc. 

Brichetele lemn sunt comprimate la o presiune foarte mare, produsul este 100% ecologic, fara lianti si aditivi. Se utilizeaza doar lemnul netratat, care a fost uscat inainte de prelucrare, la continutul mediu de umiditatede 8%.

Este foarte important sa ai o sursa de caldura ieftina si cat mai eficienta. Dacă vreti sa achizitionati  brichete din rumeguș, nu ezitati sa accesati site-ul de mai sus,  sunt mai economice si dau caldura locuintei dumneavoastra.

In ceea ce implica curatenia aceste brichete de rumegus tind sa lase putina mizerie in urma.

Va pot da cateva detalii cum puteti sa folositi brichetele din rumegus:  plasati 2-3 brichete in camera de ardere si aprindeti-le. Arderea necesita mult aer, de aceea este indicat ca toate valvele de admisie a aerului sa fie deschise pana ce brichetele ard cu flacara. Ulterior, admisia aerului poate fi redusa. Brichetele de rumegus au un timp de ardere de 2.5 ori mai mare decat al unui volum echivalent de lemn de foc si produc o cantitate mica de cenusa (5-10%). Daca nu este suficient aer (sau este prea mult) procesul de ardere poate fi incomplet si poate cauza fum negru (carbon ars incomplet) cu miros puternic, care produce depuneri de funingine. Sunt o sursa de energie economica si prietenoasa mediului inconjurator. De aceea sunt o sursa de energie economica si prietenoasa mediului inconjurator.

Trebuie sa fiti atenti ca brichetele isi maresc volumul in timpul arderii. Nu este indicat sa incarcati complet camera de ardere. Ele nu emana miros sau scantei in timpul arderii.

 

Numai la TOMIBENA puteti gasi brichete din rumegus, locul in care pot fi gasite numai lucruri de calitate si la preturi avantajoase. Aproape orice fel de informatie din acest domeniu poate fi gasita usor accesand site-ul acesta http://www.tomibena.com/produse/brichete-lemn.html.

Echipa TOMIBENA protejeaza natura si va poate oferii tot ce iti doresti despre peleti lemn si brichete lemn, aceasta firma este de incredere, responsabila si foarte serioasa.

Date contact:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link