Refresh loader

Compensatii pentru pierderea unei conexiuni in cazul unui zbor cu escala. Te ajuta Aerohelp

Compensatii pentru pierderea unei conexiuni in cazul unui zbor cu escala. Te ajuta Aerohelp

Atunci cand planifici o calatorie in afara tarii ai foarte multe lucruri de stabilit, printre care se enumera si rezervarea zborului. In functie de buget si de destinatie, deseori se intampla ca varianta potrivita sa fie zborul cu escala. Daca il selectezi de pe site direct cu escala si nu cumperi doua bilete individuale in functie de propria ta planificare si ai mai apoi ghinionul unor intarzieri care iti dau peste cap planurile, poti cere mai apoi o despagubire.

Aerohelp – cu site-ul aerohelp.ro – este compania care te poate ajuta sa obtii compensatii de zbor pentru diverse cazuri, astfel incat sa primesti o suma de bani in cazul in care compania aeriana nu a respectat orele de decolare sau de aterizare.

Compensatiile – dreptul tau

In foarte multe cazuri in care compania aeriana nu respecta orele de decolare sau aterizare si au o decalare mai mare de 2 ore, poti cere o compensatie. In functie de numarul de kilometri pe care urma sa ii parcurgi, intervalul de timp care este luat in considerare difera, dar important este ca ai dreptul la o compensatie.

Daca vorbim despre o pierdere legatura zbor situatia este aceeasi, doar ca difera putin conditiile. O astfel de problema poate sa iti aduca o pierdere de bani considerabila, in special daca aveai si cazarea platita la destinatia respectiva sau daca ai si parcurs cateva sute de kilometri pana la aeroport.

Atunci cand pierzi al doilea zbor pentru un bilet cu escala poti primi pana la 600 de euro compensatie. Ai mai multe optiuni dintre care sa alegi si trebuie sa le ceri companiei de zbor. Cei de la Aerohelp te pot ajuta sa obtii compensatia care ti se cuvine si te informeaza cu privire la conditiile pe care trebuie sa le respecti.

Aerohelp – ajutor si sprijin la nevoie

Trebuie doar sa completezi o cerere pe site-ul lor si sa oferi cateva informatii cu privire la zborul care ti-a cauzat probleme si ei vor face verificarile necesare. Te vor contacta mai apoi pentru a te informa daca esti sau nu eligibil.

Vor face ei toti pasii necesari pentru tine, tu doar trebuie sa le oferi informatiile despre bilet si dovezile cu diverse cheltuieli. Pentru zborul cu escala pierdut poti cere alt bilet in schimb cu aceeasi destinatie sau chiar un bilet inapoi spre aeroportul din care ai plecat. Ai mai multe variante, deci cere ajutorul celor de la Aerohelp pentru a afla care iti sunt drepturile si cum poti rezolva o problema de acest gen.

Contact:
help@aerohelp.ro.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap