Refresh loader

Cum îți protejeti telefonul iPhone X împotriva zgarieturilor și socurilor

Cum îți protejeti telefonul iPhone X împotriva zgarieturilor și socurilor

Desi cei de la Apple au construit intotdeauna telefoane excelente, din punct de vedere functional, rezistenta la socuri nu a fost niciodata un punct forte. Cei care investesc intr-un iPhone X vor dori, asadar, sa il stie in siguranta iar pentru asta vor cauta huse iPhone X care sa respecte cat mai multe standarde de calitate si in acelasi timp sa aiba un cost destul de mic.Pe accesorio.ro exista mai multe tipuri de huse destinate acestui telefon, precum si alte accesorii destinate protectiei, cum ar fi sticla securizata.

Care sunt principalele optiuni de huse?

  • Husa Full Cover 360. Este o husa compacta, realizata din plastic solid, care poate sa reziste la socuri uzuale. Din punct de vedere estetic este o varianta simpla, insa poate sa aduca o anumita doza de eleganta. Este construita in asa fel incat sa protejeze punctele sensibile ale telefonului, cum ar fi marginile si colturile. Decupajele husei sunt construite foarte bine, in asa fel incat sa se potriveasca perfect.
  • Husa Air cu perforatii. Perforatiile acestei huse asigura o ventilare perfecta, in asa fel incat telefonul nu se incalzeste.Acestea au un rol puternic si din punct de vedere estetic. Materialul din care este construita este un plastic rigid, usor si subtire, care nu aluneca din mana si dispune de decupaje excelente.
  • Husa iPaky 360. Categoria de huse iPaky 360 iPhone X este una dintre cele mai apreciate de pe piata, motivele fiind evidente. Este una dintre cele mai rezistente si mai interesante variante de protectie, fiind construita din 3 parti componente si ingloband un plastic cat se poate de dur, care face fata cu brio socurilor. Husa este foarte subtire, asadar, pastreaza telefonul subtire si elegant. Evident, decupajele sunt si ele foarte bine realizate. In plus aceasta husa vine la pachet cu folie de protectie din sticla pentru ecran.

Pe langa huse, utilizatorii de iPhone X trebuie sa ia in considerare si achizitia unor folii de protectie. Acestea sunt realizate din polimeri elastomeri si asigura o functionare perfecta a telefonului si o rezistenta uriasa la socuri. Investitia intr-o husa si o folie de protectie este mica, in comparatie cu investitia in telefon si poate sa elimine o multime de situatii neplacute, cum ar fi micile accidente in care telefonul aluneca din mana.

One thought on “Cum îți protejeti telefonul iPhone X împotriva zgarieturilor și socurilor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link