Refresh loader

Cum a obtinut reclama la sampon cu extensii de par

Cum a obtinut reclama la sampon cu extensii de par

Chipul sau angelic ii permitea sa filmeze pentru reclame. Dintii albi si surasul natural ca si lumina din ochi indicau fericirea de a consuma anumite produse sau de a beneficia de anumite servicii. Cu asta isi invingea ea mereu contracandidatele.
Stia exact ce are de facut sa transmita oamenilor mesajul, isi insotea replicile verbale de elementele paraverbale potrivite si obtinea postul. Filmarile ii aduceau un venit considerabil si notorietate.

Era oprita pe strada, abordata in mijloacele de transport in comun si i se spunea mereu:
-Va cunosc! Datorita dumneavostra am descoperit si utilizat cu succes crema hidratanta cu galbenele, rujul care rezista pe buze toata ziua. Va multumesc si va raman indatorata pentru sfaturi. Oamenii au mare incredere in dumneavostra!
Atunci se simtea ea implinita, dar visul nerostit era sa-si puna in valoare parul des de culoarea frunzelor roscate de toamna. Pentru asta s-a prezentat cu incredere la preselectia pentru reclama la sampon si a plecat suparata, foarte suparata:
-Daca ati fi avut parul lung, ati fi fost selectata pe loc!
Avea parul pana la umeri. Ii crestea greu pentru ca era ondulat si atunci s-a plans prietenelor de suflet, nu celor care se bucurau de nesansa ei.

-Pune-ti extensii de par lysee.ro, draga mea!
Daca s-ar fi gandit la asta, acum ar fi fost pe platorurile de filmare, punandu-si in valoare parul ca sa recomande samponul bun. Asa a cunoscut ea reprezentantii celui mai bun magazin de extensii din Romania, extensii din par natural 100%. A dori sa stie ce produse pot fi aplicate repede acasa si in cazul in care doreste sa revina la lungimea parului natural sa poata fi date jos la fel de usor.
I s-au recomandat extensiile clip-on care se prind de suvitele naturale, fara sa le afecteze. Au stabilit impreuna lungimea extensiilor: 50 de centimetri si nuanta identica parului natural al fetei. S-ar fi dus si la capatul lumii pentru ele, dar in prezent filma pentru servetele demachiante si rimel rezistent la apa, iar regizorul de platou era foarte pretentios.

-Nu este nevoie sa veniti pana la noi, stim cat de ocupate sunt femeile din ziua de azi si livram produsele la domiciliu prin curier, i s-a spus.
Peste trei zile le avea deja fixate, iar efectul era miraculos. De data acesta a urmat o preselectie pentru tratamente de intretinerea parului, iar favorita acestui gen de reclame, tipa care-i suflase filmarea de la sampon s-a prezentat sigura pe ea, dar a inlemnit.

-Cu siguranta ca nu este parul tau natural, a spus tare ca remarca ei sa fie auzita, dar trebuie sa recunosc ca-ti sta bine.Probabil ca la primul clatinat puternic din cap va zbura peruca si ar fi ridicol sa se intample asta in timpul filmarilor.

-Pofteste de pune mana pe suvite, grijulia mea, i-a spus ea fara sa clipeasca. Chiar nu vrei sa accepti ca de data acesta ai pierdut?
Ghiciti cine a primit reclama datorita extensiilor din par natural 100% care nu au putut fi distinse de parul frumosei fete care facea reclama cu bucurie si daruire produselor. De-atunci nu a mai renuntat la extensii si este favorita la reclamele cu produse de ingrijire a podoabei capilare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link