Cum poti face curatenie rapid si usor

Curatenia de iarna poate incepe. Numeroase sunt persoanele care se indreapta spre magazine pentru a se echipa cu cele mai performante si mai potrivite produse de curatenie. Avem la indemana o serie de solutii neconventiale, utile pentru petele si murdaria care nu se da batuta.

Iti doresti un covor perfect curat? Chiar daca iti cureti in mod frecvent covorul, conteaza foarte mult si felul in care faci acest lucru. Te sfatuim sa eviti sampoanele pentru covoare deoarece acestia sunt in realitate adevarati magneti pentru praf si murdarie. Deoarece samponul nu este indepartat pe fibrele covorului raman reziduuri care atrag mai apoi si mai multe impuritati. In locul samponului este mai bine sa folosesti o pudra pentru curatat covoarele.

Adio pete! Petele incapatanate iti fac viata un cosmar? Si pentru acestea ai la indemana o solutie neconventionala: un spray special conceput pentru curatarea franelor la masini. Solutia se aplica pe o bucata de carpa si se tamponeaza pata. Mai apoi se clateste cu apa si cu sapun. Spray-ul pentru curatarea franelor contine aceleasi substante ce se folosesc la curatatorii pentru indepartarea petelor de pe haine fara apa.

Vrei o baie stralucind de curatenie? Depozitele de calcar sunt cele care ne dau batai de cap in baie. Urmele de pe faianta din baie sunt provocate de calcarul ramas in urma evaporarii apei condensate pe suprafete. Pentru a scapa de aceasta problema foloseste silicon sau ceara pentru masini. Apa nu va mai ramane pe suprafete, nici calcarul.

Vrei o bucatarie curata? Petele incapatanate din bucatarie se pot indeparta cu ajutorul unui amestec obtinut din apa si apa oxigenata, in cantitati egale. Se toarna amestecul pe pata si se lasa sa actioneze 30 de minute. Daca mai este necesar se freaca pata cu putin bicarbonat de sodiu. O alta solutie neconventionala este crema pentru barbierit care se aplica direct pe pete.

Oxyconfort – curatenie Timisoara ofera cele mai bune servicii de curatenie, avand o vasta experienta in domeniu si bazandu-se pe o echipa experimentata, detergenti profesionali si aparate de ultima generatie. Fie ca este vorba de curatenie de intretinere, abonamente lunare sau curatenie dupa constructor, Oxyconfort a creat un serviciu de facility management, care sa vina in intampinarea celor mai exigente cerinte.

Oxyconfort Timisoara este o firma de curatenie care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, putand prelua lucrari complexe, care necesita personal calificat si aparatura profesionala.

Nu in ultimul rand, seriozitatea, punctualitatea si perseverenta, caracterizeaza Oxyconfort, care ofera servicii de curatenie in Timisoara inca din anul 2006, cu un portofoliu bogat de clienti.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.