Despre programe de contabilitate si ciel

Program CIEL – este un program de gestiune stocuri si contabilitate primara. In ziua de astazi multe firme nu il mai folosesc. Dar sa incepem cu inceputul.. Se numeste CIEL Simplu, este un soft de contabilitate gestiune performant care faciliteaza obtinerea declaratiilor 300 si 394 cu semnatura electronica, creaza serii de documente cu destinatia asocierii lor pe tipuri de documente, depozite pentru crearea facturarii si puncte de lucru, gruparea informatiilor se face printr-o obtiune disponibila printr-o fereastra de tip lista.

Acest program include facturarea, preia informatiile agentilor economici, cauta continut in fereastra de tip lista, are posibilitatea de introducere a preturilor si setarea stocurilor minime.

In fereastra de tip lista se poate adauga evidenta articolelor pe numere la intrarea si iesirea din stoc, in documente adaugarea articolelor se face manual cu o linie pentru a avea posibilitatea sa fie vizualizate mai multe informatii.

Programul CIEL are o combinație de funcționalități și o varietate de programe, cum ar fi:

– actualizări legislative, asistență tehnică variată, la mai multe calculatoare are acces în aplicații, raportări contabile și obținere de declarații fiscale, salarizare, extrase de bancă, îți poate urmări facturile neîncasate inclusiv soldurile de la parteneri, solduri de la salariați, solduri de la trezorerie.

Are diverse programe utile pentru contabilitatea si functionalitatea firmei, acestea se enumeră prin transfer între depozite, analiză financiară, bonurile de consum le emite, în fișa de plată înregistrează încasări-plăți, emite documente de mijloace fixe, poți obține un inventar prin reglarea lui cantitativ valorică.

Este un program performant cu module care va intra în rândul profesioniștilor care il folosesc. Emit fișe pentru salarizare, facturare și chitanțe, documente personalizate-angajat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.