Refresh loader

Husa, un accesoriu util

Husa, un accesoriu util

IphoneX – cel mai avansat telefon produs de compania Apple pana la momentul actual nu poate fi pastrat in stare impecabila din punctul meu de vedere decat in interiorul unei huse de calitate premium protejandu-l astfel impotriva prafului si a loviturilor, neschimband designul initial cu care a fost prevazut telefonul. Cu un design futurist prin lipsa butonului HOME si bazat pe sticla modelul necesita din partea noastra o mai mare blandete in folosire in opinia mea si multa grija in utilizare, iar pentru a-i mari durata de viata husa fiind un accesoriu aproape indispensabil cel putin din punct de vedere estetic dar si tehnic.

Gravitatia fiind forta care isi cere mereu tributul, din neatentia noastra o cazatura poate avea consecinte grave asupra oricarui model de smartphone. Pentru pastrarea in conditii optime a celui mai ravnit telefon al momentului am ales sa achizitionez o husa de la BrandGSM din categoria huse iPhone X, firma existenta pe piata din Romania cu mai mult de 17 ani vechime fiind reprezentati atat de calitatea produselor ce le comercializeaza cat si de o echipa bine pregatita ce ofera un suport tehnic si informational clientilor. Ce mi-a placut la cei de la BrandGSM este ca produsul poate fi returnat in termen de cel mult 14 zile, detaliu care mie imi inspira seriozitate din partea acestei companii.

Husa de telefon reprezinta in contemporanitate un accesoriu fidel si in acelasi timp un mod de a ne exprima personalitatea, dorintele, placerile si afinitatile. Din multitudinea de modele existente pe piata alegem in raport cu dorintele noastre modele cu design classic sau deosebit care sa ne scoata in evidenta si sa ne caracterizeze personalitatea. Rezumand husa telefonului are un dublu rol, de protectie impotriva socurilor, a prafului si a utilizarii in mod excesiv dar si aceea de accesoriu.
Desi multi dintre noi aleg sa nu utilizeze huse pentru ca in opinia lor acestea ar modifica forma si dimensiunile telefonului eu conchid ca intr-o varietate de forme si modele cu siguranta vom gasi ceva pe placul fiecaruia, lucru ce ne ajuta la o protejare a telefonului pe termen lung!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link