Jobul care contribuie la dezvoltarea personala pe toate planurile

Sa incep in stil eminescian: „Nu credeam” si sa continui ideea, sa existe vreun job care sa ajute parcticantul sa se dezvolte personal pe toate planurile, dar l-am descoperit trecand in revista avantaje angajari videochat.
Iata care sunt avantajele angajarii ca model intr-un studio videochat.
1.Te ajuta sa te dezvolti ca femeie. Aici inveti sa te machiezi, sa te imbraci elegant si scump, fiindca ai posibilitati si nu mai esti nevoita sa faci deloc compromisuri cu garderoba sau produsele de machiaj, dar si sa iti folosesti constructiv farmecele. Inveti sa ai suficienta rabdare cu un barbat ca atunci cand te casatoresti sa stii sa il asculti si sa ii oferi suport de cate ori are nevoie. De fapt, fara sa exagerez, modelul videochat devine un fel de sotie virtuala a barbatului care are nevoie sa stea de vorba cu o femeie.
2.Vorbind zi de zi limba engleza ajungi sa comunici ca un nativ in acest cod lingvistic. Vei face progrese pe care nu el poti face nici studiind singura, nici la o faculate. Stii de ce? Vorbesti cu oamnei care au grade de cultura diferite, provenind din regiuni diferite. Vei utiliza cuvinte care nu se gasesc in dictionar si vei deveni experta la engleza, atat la vorbit, cat si la tradus.
3.Te poti imbogati cultural, fiindca dupa ce termini tura, fugi la facultate. Angajatorul nu are nimic impotriva ca tu sa iti continui studiile. Nici nu stii cat de mult te avantajeaza faptul ca la serviciu interactionezi cu anumiti oameni, iar la facultate cu altii. Marii ganditori ai lumii au spus ca persoanele care se limiteaza la interactiuni cu o singura clasa sociala se plafoneaza foarte mult. Avem nevoie de diversitate, de dialoguri cu oameni diferiti ca varsta, educatie si cultura.
4.Te realizezi material 100%, intr-un timp foarte scurt si inveti sa te gospodaresti. Pot spune ca te initiezi in contabilitate fiindca reusesti sa administrezi salarii foarte mari, care incep de la 10 000 de dolari lunar si ajung pana la 50 000.
5.Inveti sa te bucuri de viata fiindca este unica. Angajatorii tai te indruma sa realizezi ca imbatranesti repede si trebuie sa te distrezi si sa nu iti refuzi nimic. Fie ca te trimit ei in excursii sa te premieze ca ai muncit mult, fie ca te ajuta sa platesti in rate excursiile exotice, te trimit sa vezi lumea si sa te bucuri de frumusetile ei. De la ei inveti sa folosesti cosmetice de calitate, sa faci cumparaturi de la magazinele exclusiviste, sa muncesti ca sa iti permiti aproape orice.
6.Esti format ca un bun organizator, prin urmare vei sti sa economisesti timpul, cea mai pretioasa resursa. Cum anume? Vei obtine permisul de conducere si iti vei lua o masina in leasing, fiindca mobilitatea ajuta omul modern sa se achite de toate sarcinile pe care le are de indeplinit.
Trebuie sa adaug faptul ca nimeni nu va sti cu ce te ocupi, ca toate taxele vor fi platite la timp si vechimea in campul muncii este garantata pe intreaga perioada a angajarii.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.