Refresh loader

Stiati ca a aparut firma administrare bloc?

Stiati ca a aparut firma administrare bloc?

In epoca internetului, oamenii ar trebui sa fie la curent cu toate informatiile si serviciile utile. Exista servicii de inchiriere masini, concepte novatoare pentru educatia copiilor, rochie versatila care se poate prinde in 15 moduri diferite si firma administrare bloc.

Neoadmin.ro gospodareste cu mana de fier imobile, ocupandu-se atat de partea tehnica, dar si de cea financiar-contabila. Acest gen de servicii merita popularizat fiindca intr-o gospodarie apar atatea probleme si atatea defectiuni care necesita reparatii. Cand vorbim de o proprietate individuala, gospodarul isi da silinta sa repare acoperisul, teava care s-a spart, sa inlocuiasca becurile arse de pe holuri si sa repare usa de la intrare, dar la comun fiecare asteapta sa repare celalalt, iar daca nu se intervine la timp, blocul se ruineaza.

Daca apartamentele sunt ingrijite de proprietari care aduc cei mai priceputi mesteri sa repare defectiunile, problemele tehnice aparute la intrarea in bloc, pivnite, uscatoare, pod si acoperis sunt in seama administratorului. La acestea se adauga: instalatia electrica, usi, ferestre, tevi care asigura racordarea la gaze sau la apa.

Sa ne gandim cat de usor este cand toate aceste griji sunt pasate prin contract cu clauze bine precizate unei firme la care lucreaza cei mai bunis specialisti din tara. Un om ar fi depasit de situatie, dar o echipa va duce la bun sfarsit administrarea!

O alta problema a celor care stau la bloc o reprezinta restantierii la intretinere si in cazurile dramatice intreruperea alimentarii cu gaz, apa sau electricitate din cauza rau-platnicilor. Tocmai de aceea firma se ocupa de afisarea la timp a listelor, de stabilirea programelor de incasari si are si masuri rezonabile pentru cei care nu-si achita la timp indatoririle. In prezent in imobilele administrate de Neoadmin.ro nu se inregistreaza restantieri la intretinere, defectiuni sau accidente.

Exista transparenta si disponibilitate 100% fata de locatari, astfel ca firma raspunde in cel mai scurt timp la toate cererile sau reclamatiile, pe orice dispozitiv ar veni si incearca sa remedieze situatia cat mai urgent posibil. Evidentele cheltuielilor sunt publice, oricine putand avea acces la ele.

Echipa de specialisti face totul pentru dumneavoastra, percepand preturi modice de sub 20 de roni pe luna de fiecare apartament. Neoadmin.ro este genul de administrator oficial, care nu sta in bloc si nu este cu gura pe toata lumea, nu este absurd si artagos, mai ales cand este deranjat ca s-a defectat interfonul sau nu este lumina pe scara.
Consider ca acesta este situatia ideala ca o firma de specialisti sa inlocuiasca un om si sa actioneze cu constiinciozitate spre binele comun al locatarilor. Poate ca intr-o zi, misiunea lor se va extinde si asupra institutiilor de stat si cladirilor de birouri.

Acest serviciu nesperat de util ia amploare fiindca firma este evaluata la superlativ de catre beneficiari.
In prezent cartiere intregi de blocuri din Bucuresti se afla in administratia acestui furnizor de servicii si toata lumea este mai mult decat multumita. Neoadmin.ro este o solutie de viitor atat pentru intreprinzatorii care detin cladiri de birouri, cat si pentru blocuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link