Refresh loader

Superstitii de Anul Nou: Ce NU ai voie sa faci in noaptea de Revelion!

Superstitii de Anul Nou: Ce NU ai voie sa faci in noaptea de Revelion!

Anul 2018 se afla la doar o luna distanta, petrecerea de revelion fiind din ce in ce mai aproape. In cazul in care nu te-ai hotarat inca ce vei face, este timpul sa te lasi inspirata si sa faci o alegere cat mai curand.
Se spune ca noaptea dintre ani trebuie sa te surprinda in cea mai buna forma posibila, atunci fiind momentul de care vei depinde tot anul urmator. De-a lungul vremii, oamenii au respectat si respecta, in continuare, cateva superstitii si obiceiuri vechi, in acest sens.
Iata ce greseli FATALE poti face in noaptea dintre ani, conform traditiei!

⦁ Sa nu porti culoarea rosie
Una dintre cele mai intalnite superstitii este legata de culoarea pasiunii. Se spune ca trebuie neaparat sa ai un element rosu in tinuta de Revelion, pentru a avea noroc tot anul care vine. Asadar, intra pe https://melimeloparis.ro/produse/coliere-1.html si achizitioneaza-ti acum un colier potrivit outfitului, cu un accent in culoarea norocoasa. Cu siguranta, vei gasi ceva pe placul tau!


⦁ Sa nu ai bani in portofel sau in geanta
O alta superstitie celebra se refera la bani. Daca iti doresti sa fii bogat tot anul, traditia spune ca, la miezul noptii, trebuie sa ai portofelul sau geanta la indemana, acestea trebuind sa fie pline cu bani. In cazul in care crezi in superstitiile de acest gen, gasesti pe site o geanta model chic de la Melimelo-paris, pe care o poti integra in orice tinuta si in care iti poti tine portofelul cu bani. Asigura-te ca le ai langa tine chiar la ora 00:00!

⦁ Sa nu porti haine noi
Se spune ca persoanele care intampina Noul An cu haine vechi sau ponosite vor fi urmarite de probleme financiare tot anul urmator. De aceea, superstitia spune ca trebuie sa te imbraci in articole vestimentare noi, atunci cand iti alegi tinuta pentru petrecere. Doar in acest fel vei avea parte de bani in 2018!


⦁ Sa nu te saruti sub vasc
Inca din cele mai vechi timpuri, sarutul sub vasc reprezinta un aspect obligatoriu pentru orice noapte de Revelion. Daca te vei saruta cu partenerul la miezul noptii, anul tau va fi plin de iubire, afectiune si pasiune. In caz contrar, superstitia spune ca vei fi singura, pe tot parcursul noului an!


Acestea fiind spuse, cele de mai sus se numara printre cele mai cunoscute superstitii, in toate zonele tarii. Fie ca le consideri adevarate sau nu, tine cont de ele, pentru a respecta traditia!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link