3 domenii in care Autodesk-ul te poate ajuta


Autodesk-ul este ajutorul tau de nadejde daca iti desfasori activitatea in cadrul unei industrii de proces. Acesta iti ofera intreg suportul prin intermediul unui software inteligent de proiectare in 2D si 3D. Cu ajutorul platformelor Autodesk, foarte multe domenii de activitate isi pot pune in practica in mod eficient ideile, printre care se numara si domeniul auto, arhitectura sau infrastructura.
Iata cum te poate ajuta Autodesk-ul in aceste domenii:

1. Autocad partenerul de nadejde al arhitectilor

Daca lucrezi in arhitectura cu siguranta esti familiarizat cu acest program special conceput pentru tine. El te ajuta sa proiectezi ceea ce ai creat si sa iti poti prezenta intr-un mod cat mai eficient proiectul clientilor tai, prin intermediul vizualizarii 3D. Printre beneficii se numara insa si usurinta utilizarii informatilor proiectului tau. Astfel ai posibilitatea de a evalua in orice moment datele, documentele, costurile si productivitatea, scazand in acelasi timp considerabil posibilitatea unor erori in proiectare.

In plus, beneficiile nu se rezuma doar la realizarea modelului, ci puteti obtine si o serie de alte informatii extrem de utile, ca de exemplu, simulari si calcule cu privire la comportamentul cladirii proiectate, studii de iluminare sau acustica, eficienta energetica, etc

Chiar daca esti la inceputul carierei in arhitectura, nu ai de ce sa te sperii deoarece programele software de proiectare sunt usor de folosit indiferent de nivelul tau de pregatire. Daca consideri ca este necesar, poti apela oricand la un curs de pregatire de doar 3 zile, in care vei parcurge toate elementele esentiale realizarii unui proiect. Si nu trebuie sa iti faci griji din prisma bugetului, intrucat cursurile Autocad au un pret extrem de accesibil pentru orice buzunar. In acest sens, poti sa vezi toate detaliile vizitand manandmachine.ro.

Printre programele Autodesk folosite in arhitectura se numara si : Autocad, Revit LT, BIM 360, 3 DS MAX. Sau poti opta pentru un pachet complet de programe special concepute pentru arhitectura.

2. Autocad Inventor alegerea inginerilor mecanici din domeniul auto

Inventor permite crearea produselor mecanice in 3D, cu ajutorul instrumentelor de proiectare si modelare.
Prin intermediul prototipului digital creat, aceasta solutie software faciliteaza atat proiectarea, verificarea, vizualizarea cat si simularea functionarii viitoarelor produse. Astfel este eliminata necesitatea de a verifica prototipul fizic, in vederea stabilirii celor mai bune solutii, fapt ce reduce considerabil timpul de creatie. Printre optiunile acestui program se numara: proiectarea simplificata a matritelor, simulare dinamica, definirea eforturilor, analiza statica, analiza modala, studii parametrice, actualizarea proiectului, analiza traiectoriei, realizarea graficelor, generare de raporturi si multe altele.
Folosind Inventor inginerii asigura eficienta procesului de creatie, eliminand erorile si au posibilitatea de a crea produse cat mai inovative intr-un timp redus.
Autodesk Fusion 360 este de asemenea o solutie software extrem de benefica in industria mecanica. Ea ofera clientilor o platforma de proiectare, verificare, simulare si colaborare la distanta cu partenerii, toate integrate in cloud.
Tot in domeniul auto, este folosit si programul Vred, care permite echipelor de vanzare si marketing crearea unor simulari prin variatii de culori sau design.
Cea mai completa colectie software folosita in industria auto este Product Design& Manufacturing Collection.
3. Proiectare pentru infrastructura prin intermediul Autodesk

Platforma de programe Autodesk ofera proiectantilor din infrastructura o serie de solutii inteligente de proiectare, analiza si simulare. Acestea vizeaza toata gama de produse de infrastructura: drumuri, intersectii, sensuri giratorii, linii cai ferate, linii de tramvai, parcari si aeroporturi.
Civil 3D, InfraWorks 360, Infracstructure map, Vehicle Tracking, sunt doar cateva din programele utile pentru ingineri.
Vehicle Traking, de exemplu ofera solutii inteligente de proiectare si simulare a cailor de rulare, simuland parcursul vehicolelor. Acest program este folosit pentru proiectarea parcarilor, intersectiilor, pistelor din aeroporturi si chiar al cailor de rulare clasice.
Indiferent de domeniul de activitate, Man and Machine Romania pune la dispozitie clientilor sai o serie de instrumente menite sa te ajute sa iti experimentezi proiectele inainte de a le transforma in realitate.
In plus, pe langa beneficiile oferite de acestea, experienta in platformele Autocad Autodesk nu trebuie sa lipseasca din CV-ul niciun profesionist!
Arhitectura, industria auto si infrastructura sunt cateva din domeniile in care Autodesk iti poate fi un partener de nadejde prin intermediul solutiilor software inteligente puse la dispozitie, menite sa te ajute in activitatea ta zilnica de creare, verificare si simulare a proiectelor.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.