3 solutii de a face rost de bani pana la salariu

Cu toții ne izbim la un moment dat de o situație neplăcută în care aveam nevoie urgent de o anumită sumă de bani pentru diverse nevoi, trebuie să facem urgent rost de niște bani pe care este posibil să nu îi avem la momentul respectiv. Desigur, pentru cei care își pun în mod regulat niște bani la saltea este foarte simplu să ia suma necesară de acolo până la salariu când îi pune înapoi. Dar ce putem face noi restul, cei care nu facem economii și ne împiedicăm de o situație urgenta în care este musai să luăm de undeva niște bani. Personal, acel moment neplăcut în care am fost nevoit să fac rost de bani urgent a apărut în viața mea la un moment dat. Am fost “obligat” să fac rost într-un termen foarte scurt de o sumă de bani destul de măricica pentru o intervenție medicală, nu aveam încotro, a trebuit să fac tot posibilul să obțin suma necesară până la salariu. Pe moment mi-au trecut prin cap decât 3 soluții prin care aș fi putut face rost de bani.

Uite cele 3 solutii de a face rost de bani pana la salariu și care mi-a fost cea mai la utilă.

  1. Bani împrumutați de la persoanele apropiate

    Cu toții apelăm la cele mai apropiate persoane când avem nevoie de bani foarte urgent. Având nevoie de suma măricică de bani, primul gând care mi-a trecut prin cap a fost să apelez la prieteni și familie. Era o soluție foarte bună având în vedere faptul că îi cunoșteam foarte bine și aveam încredere deplină în ei, iar ei în mine că le voi returna banii când iau salariul. Însă fiind vorba despre o sumă destul de mare, nu a putut nimeni să mă împrumute pe moment, majoritatea puteau să mă ajute într-o săptămână, doua, iar eu aveam nevoie de bani foarte rapid. Cea de-a doua soluție mi-a fost recomandată de catre un prieten.

  2.  Împrumut până la salariu

    Cea de-a doua soluție pe care mi-a recomandat-o un prieten a fost să iau un credit până la salariuA fost singura soluție care îmi era cel mai la îndemană în acel moment, chiar cea mai bună soluție pe care o puteam avem. Totul a fost foarte simplu, cei de la TeleCredit mi-au oferit cei 300 lei de care am avut nevoie. Tot ce a trebuit să fac a fost să completez un formular care a durat 5 minute, ceea ce mi s-a parut foarte interesant, a fost faptul că dobânda era 0, nu am avut nevoie de garanții sau de prea multe documente. Absolut toate informațiile de care am avut nevoie pentru a solicita acel credit urgent le-am gasit pe site-ul lor. Am completat formularul, raspunsul l-am primit imediat, iar banii solicitați i-am primit în aceeași zi, în urma aprobării și a confirmării clientului. Cei de la TeleCredit m-au ajutat enorm cu banii de care aveam nevoie, desigur le-am returnat banii în mai puțin de cele 30 de zile pentru care solicitasem acel împrumut fără garanții.                        3 solutii de a face rost de bani pana la salariu

  3. Vânzarea obiectelor din casă

Cea de-a treia soluție pe care o avem era să mă apuc să vând rapid lucrurile valoroase       care le aveam prin casă, inclusiv telefonul, dar ce mă făceam fără telefon? mai ales că         până luam salariul mai dura ceva. Era și asta o soluție eficientă, când îmi venea                   salariul  îmi puteam cumpăra alte obiecte și alt telefon. Dar spre norocul meu, nu a             fost nevoie să fac acest lucru, soluția cu împrumutul până la salariu a fost mult mai             benefică pentru mine și nu a trebuit să mă complic pentru a face rost de banii                     necesari sau să rămân fără lucrurile din casă.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.

Next PostRead more articles

This Post Has One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.