Refresh loader

5 accesorii pentru PlayStation de care ai nevoie

5 accesorii pentru PlayStation de care ai nevoie

Sa iti cumperi un controller nou sau alte accesorii pentru PlayStation poate fi o misiune dificila, deoarece exista foarte multe optiuni pe piata si foarte multe preturi diferite. Din acest motiv, ti-am pregatit o lista de accesorii pentru PlayStation tinand cont de performantele lor, de functionalitati, de calitate si de pret asa incat sa iti putem recomanda cele mai bune produse.

Controller Dual Shock 4

Este tentant sa cumperi un controller third party, adica produs de o alta firma, atunci cand ai nevoie de unul extra pentru prieteni, dar nu recomandam acest lucru. Aceste controllere se strica mai repede, nu functioneaza corespunzator si in final ajung sa fie o risipa de bani. Daca ai nevoie de un al doilea controller, investeste intr-un Dual Shock 4 original de la Sony, care vine intr-o gama variata de culori, are un design reusit si cu care ai garantia calitatii pentru multi ani de acum incolo.

Stand de incarcare Dobe

Acest stand cooler vertical este o investitie inteligenta deoarece are un design multifunctional – functioneaza ca si suport vertical al ventilatorului de racire pentru consola ta PlayStation, dar in acelasi timp iti permite si sa incarci doua controlllere simultan. Timpul de incarcare este de 2,5-3 ore, iar viteza maxima de rotire a ventilatorului este de 6000 ± 10% PRM si volumul vantului de  maxim 12,6 CFM. Toate componentele exterioare ale standului sunt realizate din ABS de cea mai buna calitate.

Hard drive pentru gaming Seagate 1TB Firecuda

Multi utilizatori de PlayStation ajung in punctul in care memoria interna de 500 GB a consolei nu le este suficienta pentru toate jocurile. De aceea, recomandam ca spatiu de depozitare extern hard drive-ul Seagate 1TB Firecuda, conceput special pentru gaming. Acest model ofera performante ridicate si are o capacitate mare, asa incat poti stoca pe el o multime de jocuri care se vor incarca mai repede ca in cazul altor hard drive-uri. Pentru cei dispusi sa faca o investitie mai mare, exista si modelul de 2 TB.

Imbunatateste-ti experienta din timpul jocurilor achizitionand cele mai bune accesorii pentru PlayStation la cele mai bune preturi, de la Magline!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link