Refresh loader

5 motive pentru care sa alegi Azil Botosani pentru parintii sau bunicii tai

5 motive pentru care sa alegi Azil Botosani pentru parintii sau bunicii tai

Nimanui nu ii este usor cand dupa o viata de munca ajunge singur la batranete cand totul este mai greu. Chiar si pregatirea mesei in fiecare zi este o sarcina dificila. Cu siguranta nu stai toata ziua acasa astfel incat sa poti avea grija de parintii tai si poate nici nu locuiti impreuna, deci nu le poti oferi mereu ceea ce au nevoie.

Din acest motiv, o alegere potrivita pe care o poti face este sa ii duci la un azil de batrani unde sa aiba parte de tot ceea ce au nevoie, in fiecare minut, astfel incat sa nu fie nici pusi in pericol. Poti alege ca si camin de batrani privat Botosani chiar Azil Botosani.

5 motive sa alegi Azil Botosani

Sunt mai multe motive pentru care acesta ar fi alegerea potrivita, dar printre aceste lucruri, 5 dintre ele sunt:

-Asistenta medicala non-stop: in orice moment parintele tau se simte rau, are parte imediat de asistenta unui medic sau a unei persoane pregatite in acest sens. Poate fi chiar salvarea de care are nevoie, la timp. Acasa se poate sa nu ajungi la timp si poti regreta mai apoi.

-Activitati recreative si sociale: are parte de companie atunci cand isi doreste, ceea ce este foarte important deoarece nu se plictiseste. Socializeaza mereu si poate juca anumite jocuri (remi, table) cu ceilalti batrani din camin.

-Alimentatie personalizata: la azilbotosani.ro fiecare batran primeste toate ingrijirea de care are nevoie si sunt pregatite chiar si meniuri personalizate, in functie de restrictiile alimentare pe care le are fiecare. Ai astfel si certitudinea ca mananca in fiecare zi ce trebuie si nu mai sta sa isi pregateasca mancare, fiind destul de dificil pentru ei acest lucru.

-Sala de sport si activitati in aer liber: acestia dispun de o sala de sport unde pot merge si la masaj. Oricand isi doresc acestia pot face sport in sala special amenajata sau se pot plimba in aer liber, pentru ca au si o gradina foarte mare.

-Siguranta: fiecare spatiu are cate o camera de supraveghere si sunt mereu supravegheati pentru ca in caz de orice problema o persoana din cadrul echipei sa poata interveni imediat.

Este o solutie avantajoasa si sigura. Poti sta linistit ca parintii sau bunicii tai sunt atent supravegheati si au parte in fiecare zi de toate cele necesare: mancare, caldura si chiar socializare. Acceseaza site-ul pentru a descoperi mai multe informatii.

Contact:
sfantulnicolae2020@gmail.com
0752220402
0752220404.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap