Refresh loader

5 motive sa alegi gresia de la Imperial White pentru amenajarile interioare

5 motive sa alegi gresia de la Imperial White pentru amenajarile interioare

Imperial White este un magazin online care pune la dispozitia clientilor interesati diferite tipuri de gresie de unde pot alege ceea ce le place. Daca esti si tu in aceasta situatie si trebuie sa alegi finisajele pentru casa, poti accesa site-ul. Dilema majora apare cu privire la decizia de a pune parchet sau gresie. In acest articol vei gasi 5 motive pentru care alegerea gresiei este o varianta optima.

Din gama celor de la Imperial White poti alege tipuri de gresie de nuante diverse, care sa completeze perfect casa. Preturile sunt accesibile si poti gasi mai multe nuante si stiluri pentru care sa optezi.

5 motive sa alegi gresia pentru casa

1.Are un aspect mai elegant: multe persoane aleg parchetul datorita aspectului de lemn al acestuia. Afla ca acum poti gasi si gresie stil parchet la cei de la Imperial White care arata ca acesta, dar este mult mai rezistent. Poti alege un crem elegant care reda stilul scandinav sau de ce nu, un gri daca preferi stilul minimalist. Alaturi de acestea mai sunt optiuni atat pentru gresie, cat si pentru faianta.

2.Are o utilitate crescuta: atunci cand vorbim despre gresie nu trebuie sa te mai gandesti la faptul ca se umfla sau ca scartaie. Odata montata, nu mai ai probleme cu ea. Nu trebuie sa iti faci de fiecare data griji cand scapi apa pe aceasta ca apare vreo problema. In special pentru camerele sau locurile in care cei care trec mai merg incaltati, nu trebuie sa iti faci griji ca se zgarie in vreun fel.

3.Este mai durabil: are o rezistenta crescuta, nu se zgarie asa cum am mentionat si mai sus, nu trebuie schimbat numaidecat la cativa ani precum parchetul, din cauza aspectului neplacut pe care il capata.

4.Poate fi curatata usor: orice murdarie poate fi spalata cu ajutorul unui mop. Nu trebuie sa stai sa insisti pe anumite pete, deoarece in general acestea se pot curata imediat. Mai mult decat atat, se si usuca foarte repede dupa ce este spalata.

Alege din gama Imperial White gresia potrivita pentru casa ta. Daca preferi aspectul de parchet, nici o problema, ai variante de unde alege gresia pe care ti-o doresti, in timp ce nu iti bati capul cu probleme precum rezistenta sau aspect inestetic. Alege Imperial White, pentru produse de calitate, servicii profesionale si varietate.

Contact:
+40 733893399
info@imperial-white.ro

One thought on “5 motive sa alegi gresia de la Imperial White pentru amenajarile interioare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap