Refresh loader

Abcesul dentar

Abcesul dentar

De ce mereu cand aduc de un medic stomatolog, de stomatologie, si tot ce incepe cu stoma :)) ma ia cu fiori? Raspunsul il dau tot eu: Am avut probleme cu dantura, cel mai bun prieten la fel a avut si el probleme.. Mai ales cand am avut abces dentar, acea infectie la baza dintelui, am zis ca mor. Ma stresa, ma enerva, nici nu imi gasesc cuvintele acum.
Tin minte m-am dus si eu ca tot omul la medicul stomatolog, sa imi faca ceva la dintele infectat, care avea un abces de mai mare frumusetea, si mi-a recomandat o igiena orala corecta. Vroia sa imi faca pentru acel abces o anestezie regionala, norocul meu ca dintele nu mi se misca, ca trebuia scos… Va dati seama? as fi lesinat pe loc, numai cand ma gandeam ce durere as putea avea ma lua cu transpiratii pe sira spinarii.
Ok, stiam ca dintele avea ceva puroi, dar de aici si pana la al scoate era cale lun ga, mai bine preferam un tratament, si asa scapam 🙂
Asa ca m-am dus la clinica Citydent , unde sunt tot felul de medici specialisti in asa ceva. Am fost tratat regeste, medicul stomatolog avea o mana de aur, mi-a vorbit foarte frumos, si mi-a spus ce se poate intampla daca nu facem ceva cu abcesul dentar. Trebuia sa stau pana la final, deja cu acest doctor nu mai simteam nici o frica, nu imi era teama de nimic, eu eram cel mai tare.
De aceea am ales clinica Citydent, penttru ca este una din clinici de elita din Romania care imbina cu profesionalism serviciile stomatologice premium si estetica faciala pentru sanatatea si frumusetea zambetului clientilor si a intregului lor chip.
”Citydent abordeaza frumusetea dintilor ca pe un proces sistematic guvernat de reguli clare de estetica naturala, sanatate, functionalitate, si psihologie.
Acestea creaza, prin intermediul unor schimbari dentare efectuate in limitile anatomice si fiziologice, o influenta pozitiva asupra esteticii generale a fetei unei persoane precum si asupra personalitatii totalitatea ei”.
Treaba este ca atunci cand apar umflaturi rosiatice ale gingiei, vizita la cabinetul stomatologic nu trebui amanata, orice problema a danturii este mai usor de tratat daca este abordata din timp.

abces

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link