Refresh loader

Academia de traduceri

Academia de traduceri

Matusa mea avea un job destul de bine platit, dar parca lui tot nu ii convenea, isi dorea foarte mult sa plece in Italia.  Trebuia sa isi traduca toate actele in limba italiana, si pentru acest lucru a cautat imediat pe internet o firma specializata de traduceri acte, inclusiv apostila care este un certificat  eliberat de autoritatile  competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, pentru actele oficiale intocmite  in tara respectiva, care urmeaza sa fie prezentate pe teritoriul  unui alt stat. Eliberarea  apostilei are drept scop autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.  Dacă în statul destinatar va fi necesară prezentarea traducerii efectuate în statul emitent, actele, după aplicarea apostilei pe original, se traduc în limba țării de destinație de către un traducător autorizat, inclusiv apostila, după care semnătura traducătorului se legalizează de către un notar, iar în final pe traducerea legalizată se aplică apostila.

De abia astepta sa plece la familia care o angajase, era foarte fericita ca putea sa ajunga intr-o tara straina( nu mai fusese niciodata). Sotul ei nu prea era incantat de plecarea ei, dar ce putea face sa o convinga sa lucreze in tara chiar si pe mai putini bani, nu putea..era foarte hotarata  in ceea ce isi propuse.

Spera din tot sufletul sa nu pateasca ca altii, dupa  câteva luni petrecute în Italia, românii nu mai vorbesc corect românește.  După câțiva ani, uită de tot limba maternă.

In schimb era foarte multumita ca gasise aceasta firma specializata.  Academia de traduceri vă pune la dispoziție echipa juriștilor din cardul Departamentului Apostilare/ Supralegalizare și vă poate ajuta să obțineți apostila, supralegalizarea și viza pentru orice document sau traducere de la oricare din autoritățile competente și ambasade din București.

Garantam raportul excelent calitate pret datorita echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului de calitate ISO. Tariful și prețul apostile, supralegalizării sau a vizei de studii/ consulare este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii.

Datorită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea.

 De acum, apostila poate fi obţinută în regim online, rapid şi ieftin

acad-team (1)

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link