Refresh loader

Ai auzit despre posibilitatea de a merge la psiholog.. online?

Ai auzit despre posibilitatea de a merge la psiholog.. online?

Ne-am obisnuit sa amanam de pe o zi pe alta diversele motive de ingrijorare pe care le avem, fiind si motivul pentru care devin problemele noastre cele mai grave deseori. Mai ales cand vine vorba despre chestiuni ce vizeaza sanatatea noastra, fie ca e vorba de cea fizica, fie de cea psihica, nevoia de a lua masuri trebuie sa fie imediat sesizata.


Iata ca alternativa serviciilor de psihoterapie care sunt disponibile in cabinete specializate – cea de a discuta cu un psiholog online – este astazi o varianta disponibila. Indiferent de motivul pentru care ai preferat sa te privezi de ajutorul pe care un specialist ti-l poate oferi si ma refer prin asta la varianta traditionala – de a merge la cabinetul lui, posibilitatea pe care o ai acum e mai mult decat iti poti dori. Ma adresez nu neaparat doar acelor persoane care sunt intr-un impas, care sufera o deceptie sau orice e insotit de negativism, ci si celor ale caror intentii sunt de a se dezvolta personal, profesional etc.
Psihologul online – varianta potrivita pentru tine?
Daca nu esti convins/a ca serviciile online oferite de un psiholog sunt ceea ce ai nevoie sau ca e potrivit sa mergi pe aceasta varianta, te invit sa citesti ceva ce te va inspira sa iei decizia potrivita. Ma voi raporta la serviciile oferite de un psiholog din Bucuresti, despre care poti afla mai multe pe danielivan.ro.
-Accesibilitate
Faptul ca iti sunt accesibile este mai mult decat important. Nu mai ai nici o scuza ca nu iei masuri in ceea ce priveste situatiile cu care te confrunti, cand ajutorul de care ai nevoie e la cateva click-uri distanta, corect? Totul se desfasoara online, ceea ce inseamna ca atat timp cat dispui de conexiune la internet poti onora sedintele, sa spunem si daca ai fost prins/a mai mult la locul de munca.
-Discretie
Despre faptul ca beneficiezi de sedinte de psihoterapie nu va mai sti nimeni, decat tu si specialistul. Tine de tine desigur daca doresti sa impartasesti asta si cu altcineva. Pana la urma nu este decat un manifest al grijii pe care ti-o porti, un pas spre si mai bine.
-Flexibilitate
Problema programului incarcat de peste zi, cu care se confrunta de altfel mai toti astazi, este din start eliminata. Alaturi de psihoterapeut vei stabili un interval orar optim pentru a desfasura sedintele. Dat fiind ca iese din discutie timpul pe care in cazul variantei clasice l-ai fi pierdut deplasandu-te la cabinet si apoi spre casa, de exemplu, deja il poti investi in alte task-uri importante.
-Schimbarea perspectivelor
Avem deseori tendinta de a ramane blocati, privind lucrurile din acelasi unghi ce nu ne ajuta in a gasi rezolvari in situatii diverse. Intocmai in acest sens, printre altele, te va ajuta psihoterapeutul. Datorita experientei sale si cunostintelor de specialitate, te va ajuta sa privesti lucrurile si din alte puncte de vedere, astfel incat totul sa evolueze in directia dorita de tine.
Afla mai multe despre cum te poate ajuta un psihilog online, care sunt avantajele pe care o astfel de colaborare ti le aduce pe danielivan.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link