Ai nevoie de incaltari noi pentru masina?

Sezonul rece a inceput usor sa se instaleze in mai toata tara, in special in zonele muntoase, unde este deja nevoie de anvolpe iarna. Locuiesc in sudul tarii unde momentan nu este nevoie de utilizarea anvelopelor de iarna insa urma sa fac o calatorie pana in centrul tarii unde aveam nevoie sa folosesc astfel de cauciucuri

Aveam doar o saptamana la dispozitie sa imi incalt masina pentru iarna, doar ca nu aveam cauciucuri potrivite pentru sezonul rece, asa ca am inceput sa caut niste anvelope de calitate dar care sa nu coste exagerat de mult, deoarece bugetul imi era limitat.

Cautand pe internet am dat peste Anvelo-One.ro unde am gasit doua seturi de anvelope care mi-au atras atentia. Unul de anvelope de iarna Hankook si unul de anvelope Michelin, ambele fiind destul de interesante si foarte convenabile ca pret. De fapt cam toate incaltarile pentru masini de pe site-ul acesta sunt extrem de avantajoase ca pret.

Intr-un final m-am decis asupra anvelopelor Hankook, deoarece am mai avut si am fost extrem de multumit de acestea, in schimb Michelin folosesc doar vara si pot sa spun ca rup asfaltul.

Am cautat sa achizitionez anvelope de calitate, deoarece acestea reprezinta practic singurul contact cu asfaltul, deci nu este de joaca in special daca obisnutiti sa conduceti cu viteze ceva mai mari. Anvelopele de proasta calitate se pot deforma mult mai usor ceea ce le face inutilizabile sau tocii mult mai repede.

In plus nu recomand absolut deloc nici anvelopele second hand deoarece la prima vedere par in regula, dar pot ascunde galme ori foarte multe pene. Astfel de anvelope uzate sau foarte vechi sunt pricipalele vinovate pentru accidentele produse in urma explodarii unui cauciuc.

Daca veti apela la Anvelo-One.ro veti beneficia de produse de calitate si noi, la care vei avea si garantie de pana la 3 ani, in functie de producator iar daca veti comanda cel putin 4 cauciucuri veti beneficia de transport gratuit. Alege sa fi in siguranta atat tu cat si pasagerii masinii tale dar si ceilalti participani ai traficului si utilizeaza anvelope noi si de calitate.

Sunt extrem de multumit de ceea ce am comandat de pe Anvelo-One.ro si cu siguranta urmatoarele anvelope tot de aici le voi achizitiona.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.