Refresh loader

Ajungi acasa de sarbatori? Nu uita de inchirierea unei masini de la Fmn Rent

Ajungi acasa de sarbatori? Nu uita de inchirierea unei masini de la Fmn Rent

Incep pregatirile pentru perioada de sarbatori. Din tot ce ai de facut nu uita si de inchirierea unei masini. Daca ai in plan acest serviciu Fmn Rent vine cu oferte. Trebuie sa decizi cat mai curand in ce interval de timp ai nevoie de masina si eventual ce tip de autovehicul iti doresti. Poti programa totul in cadrul paginii oficiale.

Masina pregatita direct de la aeroport

Masurile actuale impun carantina si sunt tot felul de schimbari de la zi la zi. Pentru cei care ajung in tara, in functie de tara din care vin sau pe care au tranzitat-o, trebuie sa accepte carantinarea institutionalizata sau sa se autoizoleze la domiciliu. Firesc, daca este posibil, oricine si-ar dori sa mearga acasa. Vei face asta si cu o masina disponibila doar pentru tine, inchiriata. Ai tot confortul necesar si nu intri in contact cu nimeni altcineva.
Fmn Rent pune la dispozitie servicii de rent a car aeroport in Bucuresti, de la Baneasa sau Henri Coanda, dar poti opta pentru preluare si de oriunde din oras sau de la gara. Serviciile de profil sunt disponibile nu doar in capitala, ci si in alte orase ale tarii: Sibiu, Timisoara, Craiova, Brasov, Cluj de asemenea.

Cauta masina dorita cu cateva clickuri

In cadrul paginii fmnrent.ro poti selecta conform cu datele de interes ce tip de masina sa inchiriezi. Poti face toti pasii necesari exclusiv online. Vei bifa intervalul de timp, de la preluare si pana la predare, orasul si o lunga lista de optiuni iti este instant afisata. Ai preturi, detalii despre masina si poti selecta dupa bunul plac.
Trebuie sa stii ca cei de la Fmn Rent au conditii avantajoase de inchiriere. Astfel, daca vei dori spre exemplu sa treci in contract si un al doilea sofer poti face asta fara costuri suplimentare. Totodata poti inchiria si cu sofer inclus, serviciul de transfer la aeroport este de asemenea disponibil aici. Plateste direct online sau plateste la fata locului cand semnezi si actele de primire. Acestea sunt doar cateva din conditiile avantajoase si flexibile cu care Fmn Rent te intampina.
Pentru cei care detin autovehicul propriu, dar este imposibil sa parcurga mii de kilometri conducand, cand ajung in tara simt nevoia de a conduce, de a avea masina disponibila pentru confortul propriu. Rent a car nu a fost nicicand mai simplu. Afla despre ofertele curente aici:
+40742.923.150
Calea Bucurestilor 291, Otopeni 075100

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link