Albirea dintilor

De cand era adolescenta ii era rusine sa zambeasca cu gura larg deschisa. Chiar daca dintii ei erau mereu sanatosi, culoarea galbena persista. Ii spunea cineva sa incerce un tratament albire dinti, dar parca nu ii venea sa creada ca i se va albi dinti vreodata, ii era frica si sa intrebe cat costa albirea dintilor. Imediat a primit raspunsul: albirea dintilor printr-un tratament la clinica citydent era foarte bun pentru ea.
La inceput pana sa ii spuna cineva despre aceasta clinica Citydent.ro, nu credea vreodata ca dintii ei au devenit albi ca zapada intr-un timp foarte scurt, mai ales ca ea era o fumatoare inraita. Auzise tot felul de comentarii, si pozitive si negative, despre o albire dentara, dar ei ii parea rau ca nu incercase mai devreme ca sa scape de tot felul de oameni care aveau mereu ceva de comentat la adresa ei. Era multumita de acest tratament albire dinti, mai ales ca era la preturi foarte bune. Ritualul de spalare a dintilor nu trebuie evitat niciodata, mai ales cand culoarea danturii lasa de dorit. Inainte sa afle de aceasta clinica dentara se tot intreba cat costa albirea dintilor, mai ales ca nu vroia sa apeleze la orice medic stomatolog, erau prea scumpe procedurile care le ofereau, de aceea a ales clinica Citydent, aici poti beneficia de un tratament albire dinti la preturi foarte bune.
Acum dinti ei au devenit albi si poate sa zambeasca cu incredere mereu, fara sa ii mai fie rusine cu dantura ei. Inainte tot avea senzatia ca nici o pasta de dinti nu o va scapa de culoarea galbena a dintilor(mai ales ca nu putea sa se lase de fumat), isi cumparase tot felul de paste de dinti pentru albirea dintilor, dar nu aveau nici un efect. Dar, acum este foarte multumita de serviciile de la aceasta clinica dentara, acum dintii ei sunt foarte albi si frumosi, chiar si sotul ei s-a mirat cand a vazut-o ca intr-un asa timp scurt dinti ei erau albi si stralucitori. Parca nu ii venea sa creada cand a intrebat-o cat costa albirea dintilor, gasise un tratament foarte bun in albirea dintilor.
Un zambet stralucit acum e posibil!
dinti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.