Alege Carbonsystems.ro pentru o colantare auto de cea mai buna calitate!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daca va numarati printre aceia care isi doresc o schimbare in bine din punctul de vedere al aspectului exterior al autoturismului, insa nu dispuneti de un buget foarte mare, atunci pentru dumneavoastra cea mai buna solutie o reprezinta aplicarea autocolantului.

Foarte important, este faptul ca avem de-aface cu o procedura extrem de avantajoasa, excluzand costurile care sunt mult mai mici comparativ cu o revopsire integrala, este legat de faptul ca tabla va fi mult mai protejata impotriva coroziunii si aparitiei ruginii, care din momentul in care isi face aparitia, este extrem de greu de controlat. Binainteles, ca va fi necesara eliminarea acesteia daca si-a facut simtita prezenta inainte de aplicarea autocolantului, deoarece se va extinde sub acesta.

Aplicarea autocolantului auto se va face in functie de culoarea si nuanta aleasa de dumneavoastra, astfel incat transformarea sa fie exact dupa bunul plac iar servicii colantari auto de cea mai buna calitate veti gasi la cei de la Carbonsystems.ro

De asemenea, vorbim numai despre autocolant de cea mai buna calitate, autocolant ce poate fi din seria 651 ori 970, Oracal sau 3M. In plus, orice colantare auto care este executata la sediul echipei CarbonSystems.ro, va beneficia de 12 luni garantie, tocmai pentru ca exista posibilitatea de a achizitiona autocolant de la acestia, pentru a putea fi aplicat acasa, insa nu cu totii suntem priceputi intocmai la acest tip de activitate si de aceea, in aceasta situatie nu se aplica nici un fel de garantie, Carbonsystems.ro nefiind raspunzatori de o aplicare incorecta.

Acest proces reprezinta acea solutie moderna si practica ce presupune aplicarea unui autocolant, fie pe toata suprafata masinii, fie doar pe unele elemente ale masinii, avand dublu rol, atat de protectie cat si de acoperire sau decorare a suprafetelor caroseriei, schimbandu-I substantial in bine look-ul.

In plus, in cazul colantarii exista si o multime de avantaje care trebuie luate in seama. In momentul in care este aplicat autocolantul, surafetele vor fi protejate impotriva aparitiei ruginii dupa cum am mentionat si ceva mai sus, vopseaua nu va mai fi predispusa la zgariere, in functie de culoarea aleasa fie diferenta va fi una extrem de mica, fie schimbarea va fi cu adevarat spectaculoasa in functie de preferintele fiecaruia in parte.

Toate acestea sunt posibile alegand autocolantul auto iar costurile sunt mult mai accesibile comparativ cu o revopsire completa, iar timpul de executie este mult mai scurt.

Pe langa aplicarea autocolantului, cei de la CarbonSystems.ro va pot ajuta si cu cele mai eficiente solutii in materie de inscriptionari auto, fiindu-va puse la dispozitie la numai un click distanta – https://www.carbonsystems.ro/inscriptionari-auto-print-autocolant.

Acestea sunt ideale pentru cei care sunt in cautarea unei variante prin care sa-si promoveze afacerea cu ajutorul autovehiculelor, fie prin logo-uri fie prin diverse poze, mesaje si asa mai departe.

Este de mentionat si faptul ca echipa CarbonSystems.ro nu se ocupa doar cu aplicarea autocolantului si realizarea inscriptionarilor personalizate pentru firme si companii, ci ofera o gama variata de servicii care sunt impartite dupa cum urmeaza:

  • Folie auto
  • Colantare taxi
  • Piese carbon
  • Inscriptionari auto
  • Publicitara / Camuflaj

Vedem peste tot autoturisme care au aplicate tot felul de astfel de imprimeuri, iar acest tip de a face reclama, prinde extrem de bine la public in cazul oricarui tip de afacere.  Fie ca este vorba despre curierat catering, o firma de mobila, saloane de infrumusetare, chiar si firme de contabilitate si asa mai departe, inscriptionarea autovehiculelor cu acest autocolant personalizat trebuie realizata si de dumneavoastra in cazul in care sunteti la conducerea unei afaceri.

Nu cu mult timp in urma am apelat personal pentru firma la serviciile celor de la CarbonSystems.ro pentru aceste inscriptionari cu autocolant personalizat si trebuie sa va spun ca sunt extrem de multumit de rezultatul final. Comanda a fost executata ireprosabil, fara nici un fel de diferenta in cazul celor cinci masini pentru care am avut nevoie.

In viitorul apropiat urmeaza sa apelez din nou la acestia, de aceasta data pentru a imi colanta integral masina personala deoarece doresc sa fac o schimbare in ceea ce priveste nuanta de gri atat de comuna care o are masina deja si sunt sigur ca voi face alegerea potrivita din toate punctele de vedere si mai ales, la cel mai bun raport pret/calitate.

Cu siguranta si pe viitor voi mai apela la servicii de colantari auto Carbonsystems.ro, deoarece acestia mi-au demonstrat cate de bine isi fac treaba, chiar si in ciuda faptului ca clientii beneficiaza de tarife extrem de avantajoase.

Ii recomand cu toata increderea si indiferent de nuanta de culoarea aleasa ori complexitatea proiectului, acestia vor putea sa va indeplineasca orice vis din acest punct de vedere. Accesati acum site-ul acestora unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile necesare atat despre atelier cat si despre ceea ce presupun serviciile pe care le presteaza iar in cazul in care aveti orice nelamurire, nu ezitati sa ii contactati si veti primi un raspuns promt la toate intrebarile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.