Refresh loader

Alege firma potrivita de transport mobila

Alege firma potrivita de transport mobila

Mutarea intr-o noua locuinta, un motiv de bucurie dar si de ingrijorare, cu privire la solutiile de transport a mobilei si a altor obiecte din vechea locatie in cea noua. Distanta dintre cele doua locatii este prima problema pe care ne-o punem, calculand timpul pe care il parcurgem dintr-o parte in alta, numarul si dimensiunile obiectelor pe care trebuie sa le transportam.

Pe cand obiectele de mici dimensiuni, mai sensibile si mai deosebile le putem transporta cu masina personala, pentru celelalte avem nevoie fara indoiala de o firma de transport mobila. Aceasta ne poate pune la dispozitie numeroase posibilitati de transport dar si de depozitare a bunurilor pe anumit perioade in containere si depozite speciale.

Este desfasurat un intreg proces atunci cand ne mutam intr-o alta casa sau apartament. Pentru anumite operatiuni de mutari mobila o echipa din cadrul firmei vine la noi acasa pentru a lua la cunostinta dimensiunile si cantitatea de buniri pe care le dorim transportate pentru a putea alege un tip potrivit de mijloc de transport. Obiectele de mici dimensiuni pot fi impachetate in cutii sau in alte recipiente pentru  a avea dimensiuni mai reduse si pentru a fi mai usor de manevrat si de transportat.

In functie de numarul de obiecte pe care le avem si de tipul acestora, se pot realiza unul sau mai multe transporturi. Unele obiecte de mobilier pot fi dezasamblate si asamblate ulterior dupa despachetare, ca de exemplu rafturi metalice, mese sau scaune, sau chiar si dulapuri.

O firma de transport mobila ne poate fi de ajutor si in cazul in care vrem sa ne deschidem o afacere si trebuie sa mobilam incinta firmei. Sa zicem ca avem in plan o patiserie sau un fast-food, unde avem nevoie si de aparate speciale, care necesita conditii de transport mai bune.

Cuptoare sau vitrine frigorifice, care au si dimensiuni mari si o greutate pe masura, dar care trebuie manevrate cu grija, pentru a nu le afecta in vreun fel. Pentru fiecare tip de bunuri exista un autoturism potrivit, o firma profesionista putand manageria fara probleme orice tip de transport.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link