Alegerea parintiilor

Ce tragedie! Aflase ca nu este fiul oamenilor pe care ii iubea de cand era mic. Off, cand aflase lucrul acesta era foarte nedumerit, suferea ca nu aflase adevarul de la inceput. Deja vroia sa isi cunoasca parintii naturali, parca nu ii mai cunostea pe parintii adoptivi, pe cei care il crescuse in iubire, care ar fi facut orice pentru el.
Nu au scapat de gura baiatului si a trebuit sa ii faca cunostinta cu parintii naturali. Pentru prima data era fata in fata cu ei, el era din ce in ce mai entuziasmat de acesti zisi parinti, nu mai vroia sa auda de cei care il crescuse cu drag. Parca ii ura, cand ii vedea ca plang dupa el, innebunea, cu toate ca, stia ca il crescuse bine.
Parintii lui naturali ii-au promis cate in luna si in stele, doar il va face sa locuiasca cu ei, dar va dati seama de durerea provocata acestor parinti adoptivi…
Il incantau cu tot felul de cadouri, cu tot felul de promisiuni. Era fericit, devenea foarte bogat, parca nimic nu il mai interesa, cu toate ca mai toti ii spusese ca nu face bine sa isi paraseasca parintii adoptivi, dar el parca era in alta lume, una imaginara.
Intr-o zi stand singur, si-a dat seama ca gresea, mai ales cand isi vedea parintii adoptivi ca sufera foarte mult dupa el, se amagise singur. Nimic nu era adevarat din ce ii promisesera acei parinti care l-au abandonat de mic,.
Cu inima cat un purice si-a facut curaj si a plecat spre parintii lui care il crescuse, si isi dorea foarte mult sa isi ceara iertare de la ei pentru cat ii suparase.
Cum era de asteptat, ei imediat cum l-au vazut, l-au imbratisat, si s-au impacat imediat.
Niciodata nu i-a mai trebuit baiatului parintii naturali, erau niste prefacuti si mincinosi.

Distribuie

Leave a Reply