Refresh loader

Alegerea unei mașini de cusut electrice

Alegerea unei mașini de cusut electrice

Pasiunea pentru croitorie nu este suficientă dacă îți dorești ca produsele muncii tale să fie fără cusur și de calitate, ci ai nevoie și de anumite instrumente care să te ajute să lucrezi ușor. Pentru a crește productivitatea muncii, va trebui să achiziționezi anumite produse de top cu diferite funcționalități.

Ce preț au mașinile de cusut casnice

În zilele noastre, poți găsi atât mașini de cusut ieftine, cât și mașini de cusut ceva mai scumpe, unele potrivite pentru ateliere mici, iar altele sunt ideale pentru fabricile mari de confecții.

Orientativ, prețul unei mașini de cusut poate fi cuprins între 700 lei – 13.000 lei, preț pe care îl au mașinile de cusut computerizate.

Fie că e vorba de surfilat sau de matlasat, de obținerea unor cusături deosebite sau a unor diverse tipuri de tivuri, mașinile de cusut îți pot asigura rezultate rapide și eficiente, indiferent de materialele utilizate.

Cusut&Brodat oferă o gamă variată de mașini de cusut electrice

Dacă te afli la început de drum și plănuiești să îți deschizi propriul atelier de croitorie, poți accesa site-ul cusutsibrodat.ro, unde vei găsi oferte bune cu mașini de cusut electrice, mașini de surfilat și de acoperire sau accesorii de croitorie.

Compania face parte din Bro Rom, cel mai vechi furnizor de mașini de cusut Brother din România, iar fiabilitatea și performanța acestor sunt două dintre atributele care se regăsesc în fiecare produs din portofoliu.

Cum poți alege corect mașinile de cusut?

Pentru a te asigura că iei decizia corectă de cumpărare, va trebui să ții cont de o serie de factori care îți vor facilita procesul de selecție. O parte dintre aceștia sunt:

Nivelul de experiență

Pentru cei începători, se recomandă o mașină de cusut care să fie ușor de utilizat și care să nu aibă prea multe funcții care să îi încurce, adică poți opta pentru o mașină de cusut casnică. În timp, te vei obișnui cu aparatul și vei reuși să îți dezvolți abilitățile de cusut, dovedind o eficiență sporită a lucrului.

Iar, mai apoi, când vei ajunge la un nivel avansat, ai putea să achiziționezi și alte mașini de cusut cu multiple aplicații care să îți asigure o productivitate sporită a muncii, totodată reușind să atingi performanțele pe care ți le-ai propus.

Specificațiile și detaliile tehnice

Înainte de a alege mașinile de cusut potrivite pentru atelierul tău de croitorie va trebui să te informezi – cu atât mai mult dacă ți-ai descoperit recent această pasiune.

Astfel, va trebui să acorzi o atenție sporită particularităților tehnice pe care le au mașinile de cusut, în funcție de necesitățile pe care le ai.
Există anumite mașini de cusut pe piața de profil care îți pot oferi posibilitatea de a efectua peste 100 de operațiuni de coasere și există aparate care au încorporate funcții de memorare a propriilor modele.

Tipurile de cusături și operațiuni

De asemenea, ar trebui să alegi și în raport cu funcția ce face referire la tipurile de cusături, indiferent că este vorba despre tiv invizibil, zig-zag,surfilat, elastice, satin, decorativ sau alte tipuri de cusături. Posibilitățile de reglaje sunt alte detalii de care ar trebui să ții cont atunci când achiziționezi mașina de cusut.

Dacă ai nevoie de o mașină de cusut care să efectueze anumite operațiuni pe suprafețe mari cum sunt, de pildă, pilotele sau cuverturile, atunci ar trebui să te orientezi către o mașină de cusut care să fie prevăzute cu astfel de programe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link