Refresh loader

Amenajari in gradina

Amenajari in gradina

Prietena mea a pus cativa trandafiri (mai incercase si in alti ani, dar nu s-au prins).
Norocul ei ca a invatat-o cineva cum sa faca, sperante nu prea avea, dar a meritat incercarea. Isi dorea foarte mult sa reuseasca, iubea trandafirii mai ceva ca orice.

Ii placea foarte mult sa aiba grija de gradina ei, si pentru acest lucru a vrut neaparat sa isi cumpere o  folie pentru mulcirea solului. Chiar ii era necesara o folie mulcire perforata, de aceea cand a vazut pe acest site si-a luat imediat fara a sta pe ganduri.

Pentru cei interesati despre mulcirea solului, si pentru ce este necesara intrati aici, si va veti convinge singuri. Cu siguranta veti fi multumiti ca ati facut o achizitie foarte buna pentru gradina voastra.

A pus butasi in pamant, a taiat sticle de plastic pe jumatate si le-a pus deasupra ca sa nu inghete.
Cand era cald, le descoperea. Si pe cat le ingrijea, cu atat mai mult  sperantele cresteau. Isi facuse o gradina de invidiat. Dupa aceea a inceput sa puna in ghivece aloe, cercelus, cactus, iar in pamant a plantat bulbi de gladiole, erau o splendoare, dar parca tot trandafirii ii placeau mai mult.
Gradina de legume era si ea foarte ingrijita, pentru ca ceea ce stia a adaugat si experienta persoanei care o invatase. Ii era recunoscatoare, era din ce in ce mai fericita si multumita de bogatia ei. Are o recolta bogata de cartofi, rosii, ardei, vinete, fasole, ceapa, si tot felul de legume. Ii placea sa le ude cu grija, le ingrijea ca pe ochi ei din cap, parca aveai senzatia ca vorbeste cu ele, atat de dragastoasa era cu recolta ei.
Avea si niste capsuni pe care le-a cosit, le-a pus din nou ingrasamant.
Era foarte multumita de tot ceea ce realizase. Dar cum v-am mai spus, cel mai mult ii placea sa impodobeasca gradina cu trandafiri in special.
Intre timp realizand rezultatele frumoase pasiunea ei devenise din ce in ce mai mare. Cum sa nu te mandresti cu o asa prietena- o felicit din suflet. De aceea imi place foarte mult sa ma duc la ea in vizita cand am timp.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link