Anunturi auto Vitan Auto

Varul meu de cand era mic era obisnuit sa umble cu masina oriunde se ducea. Cand era bebelus nu adormea nicaieri mai bine decat in masina, zici ca masina era magica, cum ajungea in masina imediat se linistea si adormea instantaneu, era un fel de somnifer. Odata cu varsta a inceput sa il pasioneze masinile, mecanica etc. Unchiul meu avea un atelier auto, ce sa spun, varul meu era in acel atelier toata ziua, daca era dupa el s-ar fi mutat acolo. Stand tot timpul in atelier a invatat multe lucruri legate de masini.
Avea multi prieteni care aveau masina, desii aveau doar 18-19 ani, normal ca asta il ambitiona si pe el sa isi stranga bani pana la 18 ani sa isi cumpere masina, sa fie si el in rand cu prietenii lui, dar nu neaparat asta, pur si simplu era innebunit dupa masini. Insa, nu voia orice fel de masina, era pretentios cand venea vorba de masini, si uite asa pe la varsta de 16 ani, in paralel cu scoala incepuse sa si lucreze, era batut in cuie sa stranga bani pana la 18 ani, sa dea de carnet repede si sa isi si cumpere masina pe care o voia.
Ei bine, trecand timpul a implinit mirobolanta varsta de 18 ani, s-a apucat de scoala de soferi foarte repede, era imposibil sa nu o ia, era prea pasionat si priceput, invatase multe de la unchiul sau. Intr-un final a luat carnetul, era in culmea fericirii, avea si ceva banuri stransi pentru masina, asa ca s-a apucat sa caute anunturi auto pe internet.
A stat o groaza de timp sa isi aleaga masina pe care o voia, s-a uitat peste fel si fel de oferte si masini. Voia sa fie si buna, frumoasa si sa nu il coste enorm de mult intretinerea sa.
Gasise un site cu anunturi auto foarte interesant, s-a uitat pe vitan-auto.ro aproape o saptamana, cum gasea o masina care sa ii placa, se mai uita putin si gasea alta care ii placea si mai mult. Intr-un final a gasit un anunt care il atragea foarte mult, gasise un anunt cu un BMW 330 decapotabil, an 2002, benzina+GPL, 231 CP cu transmisie automata, culoare neagra, masina este dotata cu senzori parcare spate, senzori lumini, senzori ploaie, senzori presiune pneuri, sistem Harman Kardon 9 boxe, Suspensii sport, jante BMW aliaj originale 17 inch culoare custom Pearl GunMetal, Computer bord, sistem siguranta activ 8 Airbag.
image
Pe acest site poti adauga si tu un anunt auto cu automobilul tau, multi oameni vor vedea anuntul, iar sansele de a il vinde sunt mult mai mari.
“Pentru a adauga un anunt nu trebuie decat sa completati Formularul de Inscriere. Aveti in vedere sa selectati formularul potrivit pentru ceea ce vindeti.
Adaugarea unui anunt se face in trei pasi simpli:
Completati Formularul de Inscriere
Selectati metodele de evidentiere
Confirmati anuntul
In momentul in care ati completat formularul de inscriere vi se va crea automat un cont iar datele de inregistrare vi se vor trimite prin email (verificati ca adresa de email introdusa sa fie corecta!)”
https://ro.wikipedia.org/wiki/Industria_auto_din_Rom%C3%A2nia

Distribuie

Leave a Reply