Anunturi online Negociat.ro

Cum stateam eu linistit pe scaun si uitandu-ma pe internet, printre paginile peste care am dat, am gasit un site foarte interesant de anunturi, pe care poti adaugat anunturi interesante sau te poti interesa pentru un anunt pe care il cauti de mult timp, poti face schimb-uri interesante intre diverse produse excelente.
Cum eu eram interesant de achizitionarea unui nou telefon, m-am uitat peste oferte si am dat peste un telefon interesant la un pret foarte bun. Am gasit un allview p8 energy mini intr-o stare foarte buna si la un pret excelent. Nu avea absolut nici o problema, nu era luat de foarte mult timp, pot spune ca am fost foarte bucuros ca imi gasisem un telefon bun la un pret foarte mic si cu performanta ridicata. Nu am ezitat nici o clipa sa inchid anuntul, imediat am contactat vanzatorul si am cumpar acel telefon. Pana si in clipa de fata sunt foarte multumit de acel telefon. Vanzatorul acelui telefon a fost foarte amabil si prietenos, iar in ciuda faptului ca nu il cunostem deloc, de-a lungul timpului m-am imprietenit foarte bine cu el.

Desigur ca, acest site de anunturi are mai multe categori, are categorie de imobiliare; auto moto, piese, accesorii; telefoane mobile, tablete; laptop, computere, gadgets; tv, electronice, foto; electrocasnice; articole barbati; articole femei; articole copii; universul copiilor; meseriasi freelanceri; prestari servicii; locuri de munca; evenimente locale; intalniri; fashion & beauty; casa si gradina; sport si timp liber; arta si obiecte de colectie; librarie; comunitate.
In momentul de fata site-ul are 6959 anunturi gratuite, 49 vanzatori de incredere, locatie 13749+;
22780 de fani pe facebook.
Pe acest site de anunturi si-a gasit un prieten dupa foarte mult timp un loc de munca extraordinar, placut, cu personal foarte amabil si prietenos, cu un salariu de vis, a fost foarte incantat cand a obtinut acest post.
Site-ul are si un regulament, iar cateva lucruri din acel regulament sunt urmatoarele:
Este strict interzisa postarea anunturilor care fac referire la activitati periculoase (ex. detinere de arme), comportament insultator sau discriminator, propaganda, incitare la violenta sau ura rasiala, exploatare minori, continut obscen sau imoral, etc.;
Valabilitatea anunturilor postate de catre utilizatori, este de 30 zile, din data postarii. Dupa 60 de zile de la expirarea anunturilor, acestea se sterg automat din baza de date.
Anunturile care contin referiri la alte site-uri sau liste de discutii vor fi modificate in sensul stergerii acestor informatii sau daca se constata ca autorul mesajelor persista in a publica astfel de informatii, vor fi sterse;
Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC negociat.ro SRL in justitie, cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciilor de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel, sau provocate direct, ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.
Mai multe detalii le gasiti pe site.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.