Anvelope de la PneuNet

Pentru automobilul tau iti trebuie neaparat in functie de anotimp anvelopele necesare, fie ca vine iarna sau ca vine vara. Dar in special cand se apropie iarna trebuie sa te pregatesti pentru siguranta masinei tale cu anvelope de la PneuNet.
Pentru ca masina ta sa functioneze in conditii optime iti trebuie neaparat cauciucuri de iarna de calitate ca sa nu ai vreo surpriza cand pleci la drum. Doar anvelopele de la PneuNet iti pot aduce siguranta necesara unei pornirii la drum, fara sa iti fie frica de ceva.
Poti monta anvelopele pe care ti le cumperi la orice service doresti tu.
Trebuie sa ai mare grija cand iti cumperi cauciucuri de iarna sa nu iei teapa, totul trebuie sa fie ca la carte, mare atentie.
Odata cu apropierea iernii temperaturile sa scada tot mai mult, drumurile vor deveni tot mai ude si alunecoase iar anvelopele de iarna va pot asigura o aderenta mult mai buna in aceste conditii decat cele de vara. Atat compozitia chimica a cauciucurilor de iarna cat si forma sau adancimea profilului sunt concepute astfel incat sa va asigure o aderenta cat mai buna pe timp de iarna. Pentru propria dumneavoastra siguranta trebuie sa va montati anvelopele de iarna inaintea începerii sezonului rece.
Anvelopele de iarna, trebuie sa ofere indiferent de umiditate, temperaturi minime precum si pe gheata si zapada, siguranta optima in timpul condusului. Cauciucurile de iarna nu sunt doar pentru zapada utilizarea lor este recomandata odata cu scaderea temperaturilor sub +7 grade Celsius deoarece ele sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi scazute, oferind o aderenta marita pe carosabil umed si alunecos.
Daca nu esti pregatit cu tot pentru masina ta, in special iarna, poti fi prins si amendat cu sanctiuni dure, asa ca mai bine evita tot ce este neplacut si asigura-te ca ti-ai cumparat anvelopele necesare masinii tale.
Ca sa fie totul in regula nu trebuie decat sa te duci la magazinul necesar. Oferta PneuNet cuprinde o gama variata de anvelope iarna marci premium, precum si anvelope de iarna ieftine, cum ar fi anvelopa iarna SEBRING FORMULA SNOW+ (601) 225/40 R18 92V sau de exemplu anvelope BMW. Comercializeaza cauciucuri de iarna si anvelope de iarna ieftine pentru toate tipurile de autovehicule.
“Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate de pe site-ul www.pneunet.ro, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: “Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”. Astfel, clientii S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. pot returna produsele in ambalajul original si in aceeasi conditie in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui alt motiv. De asemenea, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii produsului.
“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind una dintre modalitatile din pagina de contact.”
https://ro.wikipedia.org/wiki/Anvelop%C4%83

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.