Anvelope industriale

Ideal ar fi ca omul care traieste la tara sa faca un efort sa isi cumpere tractor  cu  anvelope industriale,  ca sa nu mai munceasca asa cum munceau acum 100 de ani. in acest fel nici nu am mai vedea o multime de campuri abandonate si poate tinerii tarii nu ar mai pleca sa isi castige painea peste hotare.

Roata de tractor e ca aia de bicicleta, are in interior o alta roata din cauciuc moale, anvelopa, care uneori se sparge si trebuie umflata, lipita sau schimbata.

Anvelopele iti pot usura munca de fermier prin inovatii si idei cu totul si cu totul noi in domeniu agricol de la semanare pana la recoltare , te ajuta sa folosesti corect tractorul in raport cu dotarile echipamentelor din ferma ta ,si asa poti face

fata si in viitor la ce vei cumpara mai nou, semanatoare sau alte masini  de atasare la tractor.

Anvelopele sunt foarte  potrivite pentru operatii intre randurile de cultura – cultivare, recoltare, arat sau ierbicidat.

Anvelopele pentru culturile pe randuri cu latimea sectiunii inguste, furnizeaza fermierului avantajul unui randament mai mare, pentru ca trec intre randurile de cultura valoroase, fara a deterioara planta sau radacina acestuia.

Anvelopele pentru culturile pe randuri reduc deteriorarea radacinilor cauzate de compactarea solului datorita latimii sectiunii inguste.  Sunt potrivite pentru o gama larga de utilaje si utilizari care necesita o capacitate de incarcare ridicata, protejand solul si culturile.

Presiunea din anvelope joacă un rol definitoriu în ceea ce priveşte durata de viaţă a anvelopelor şi performanţele lor referitoare la siguranţă.  Dacă presiunea nu este adecvată funcţie de sarcina încărcată, temperatura anvelopei creşte datorită flexării sporite a flancului. O temperatură excesivă poate cauza deteriorări ireparabile ale structurii anvelopei.

Noile tendinte in domeniul agriculturii privind corelarea necesitatii cresterii productivitatii cu responsabilitatea protejarii mediului inconjurator, a solului in particular, au dus la dezvoltarea nivelului tehnologic in agricultura; in acest sens, industria masinilor agricole a cunoscut o evolutie semnificativa (s-au creat masini agricole mai grele, mai puternice si mai eficiente) care a condus si la inovatii in domeniul conceperii si fabricarii anvelopelor.

Gama de anvelope agricole si anvelope industriale cuprinde produse special concepute pentru echipamente destinate aplicatiilor din aceste domenii de activitate.

Oferta Acvila Romania vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama larga de anvelope agricole si anvelope industriale. Comercializam cauciucuri agricole (anvelope tractor, anvelope combina, anvelope disc, anvelope semanatoare, anvelope remorca si altele) si cauciucuri industriale (anvelope bobcat, anvelope stivuitor, anvelope buldoexcavator, anvelope compactor, anvelope grader, anvelope wolla, anvelope dumper, anvelope incarcator frontal etc.) la preturi competitive.

anvelope-kenda-cr309-k406-300-r4-0

http://www.traficmedia.ro/ro/237-ambele-limbi/romana/news/2015/7536-sua-reclama-preturile-mici-pentru-anvelopele-chinezesti.html

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.