Anvelopele Fulda

 

Căutați anvelope care combină performanța optimă cu un preț favorabil? Vă apreciați siguranța la conducere și performanțele bune, indiferent de vreme? Anvelopele Fulda sunt soluția pentru dvs.

Această marcă germană este specializată în producția de pneuri pentru autoturisme, camionete și camioane, inclusiv anvelope de vară, anvelope de iarnă și anvelope all season. Fulda este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume, aparținând companiei americane Goodyear. Acest lucru îi oferă acces la tehnologiile de producție de ultima generație, la materialele inovatoare și la o rețea de distribuție dezvoltată.

Cu aceste anvelope Fulda  veți putea călători confortabil în jurul orașului și nu veți fi conditionati de călătorii scurte pe anumite suprafete de asfalt. Aplicarea unui compus special de cauciuc și modelele moderne de rulare vă permit să ajungeți la destinație fără probleme, indiferent de condițiile existente.

Fulda valorifică, de asemenea, durabilitatea, datorită căreia veți depăși distanțele mai mari pe un ansamblu de pneuri. Această marcă de anvelope este economică, nu numai din cauza duratei lor lungi de viață, ci și din cauza prețului de achiziție favorabil. Aceasta înseamnă că puteți începe să conduceți pentru o perioadă lungă de timp, în condiții de siguranță și în timp ce economisiți bani .

Numele companiei provine din orașul german Fulda, nu departe de Frankfurt, unde a fost înființată marca.

Primul catalog al lui Fulda conținea multe produse din cauciuc, inclusiv tălpi de pantofi, suporturi pentru sticle de apă minerală și bere.

Anvelopele Fulda au fost asociate cu două mașini de lux: Maybach, în anii 1930 au fost testate în colaborare cu marca Maybach, iar în secolul XXI modelul Carat Exelero a fost asamblat pe prototipul Maybach (Exelero) de 700 de cai putere.

Produsele companiei sunt fabricate în 13 fabrici, iar vânzările anuale pentru acest brand ating aproximativ 10 milioane de unități.

Distribuie

Leave a Reply