Refresh loader

Apartamente 3 camere in Bucuresti

Apartamente 3 camere in Bucuresti

Un prieten de-al mamei voia neaparat sa se mute din orasul in care locuia acum, era disperat voia cu orice pret sa scape de acolo. Asa ca, a inceput sa caute apartamente 3 camere bucuresti, voia sa gaseasca in Bucuresti un apartament frumos, spatios si realizat bine. O constructie realizata cu materiale de cea mai buna calitate, si la preturi accesibile, este tot ce va puteti dori cand vrei sa iti cumperi apartament.

Orasul in care statea acum era un oras plin de haos, de pericole si nu avea absolut nici un prieten in tot orasul acela, toti prietenii lui locuiau in Bucuresti. Locuia in Bucuresti de cand era mic, dar intre timp a trebuit sa se mute cu munca in alt oras, in acea perioada nu putea renunta la acel loc de munca pentru ca era foarte bine platit si avea mare nevoie de bani, nu isi putea permite sa isi dea demisia. Dar intre timp lucrurile s-au schimbat, voia sa revina in orasul in care a copilarit, situatia financiara se imbunatatise destul de bine si isi putea permite sa isi dea demisia de la locul de munca si sa caute unul decent in Bucuresti, nimic nu il mai putea retine sa revina in orasul natal.

Apartamentele pe care le gasise la acea companie erau foarte frumose si la un pret bun. L-au impresionat si dotarile standard pe care le aveau apartamentele scoase spre vanzare. Apartamentele aveau ,obiecte sanitare de inalta calitate, prize si intrerupatoare B-TICINO, incalzire in pardoseala, incalzire centrala termica, pregatire aer conditionat, ascensoare de ultima generatie, inchideri exterioare si termosistem, tamplarie exterioara TRI-PAN – Pinum, parchet laminat 10mm, placari ceramice de inalta calitate, tamplarie interioara Pinum. Dar pe langa acestea avea de ales intre apartament tip C, cu o suprafata construita de 89.95 mp, suprafata utila de 64.65 mp, suprafata balcon de 7.00 mp; apartament tip G cu o suprafata construita de 96.40 mp, suprafata utila de 70.15 mp, suprafata balcon de 8.20 mp; apartament tip H cu o suprafata construita de 91.70 mp, suprafata utila de 66.20 mp, suprafata balcon de 7.65 mp; sau apartament tip J cu o suprafata construita de 93.65 mp, suprafata utila de 67.00 mp, suprafata balcon de 8.30 mp.

Vezi si ce aspecte sa iei in calcul cand cauti o locuinta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link