Apartamente in regim hotelier

Cazare in regim hotelier este un serviciu destul de nou, aparut abia dupa anul 1995 si reprezinta o alternativa la serviciile oferite de Ministerul Turismului. Acest serviciu inseamna gazduirea persoanelor pe o anumita perioada de timp in regim hotelier si, de asemenea, inseamna punerea la dispozitia clientilor a intregului imobil, acestia beneficiind de toate dotarile unui apartament, chiar daca este vorba de o perioada scurta de timp. Sunt preferate locatiile apropiate de zonele centrale ale oraselor sau de alte zone de interes precum: gari, aeroporturi, institutii publice, institutii private, obiective turistice majore etc.

Pe plan international se disting doua categorii de apartamente disponibile pentru inchiriere in regim hotelier. Astfel putem vorbi despre “aparthotels”, cladiri intregi de apartamente oferite spre inchiriere cu o receptie disponibila 24 de ore pe zi si de “corporate housing” cazari in regim hotelier oferite de companii specializate in acest domeniu. In “hotelurile de apartamente” sunt disponibile de la garsoniere la apartamente cu 2 sau mai multe camere, utilate cu o chicineta sau bucatarie proprie.

O companie serioasa si buna la care poti contacta daca ai nevoie de cazare in regim hotelier este www.apartamente-regimhotelier.ro .

Toate apartamentele pe care le poti inchiria de la ei sunt situatie in : Piata Unirii, Piata Alba Iulia, Mosilor, Mihai Eminescu, Bdul. Corneliu Coposu, Bdul. Decebal, Sos. Fabrica de Glucoza, Bdul. Dimitrie Pompeiu, Bdul. Barbu Vacarescu, Piata Muncii, Calea Calarasi, Str. Delea Veche.

Apartamente RegimHotelier va ofera cazare in regim hotelier in Bucuresti, apartamente cu doua camere, apartamente cu trei camere de lux, complet mobilate si utilate.

Apartamentele pe care le ofera aceasta companie au un pret foarte avantajos pentru tine. Apartamentele sunt dotate cu cea mai frumoasa mobila si cu cea mai buna tehnologie.

Ofera confortul dorit de oricare client. Sunt sigur ca si tu daca inchiriezi un apartament in regim hotelier vrei sa fie confortul pe care ti-l doresti, sa fie menajat frumos, sa arate bine, si sa dispuna de o tehnologie buna.

Cu toate ca acest gen de cazare alternativa este prezent de foarte mult timp in tari precum Germania, Spania, Anglia si SUA, in Romania ofertele pentru un apartament sau pentru o garsoniera in regim hotelier nu aveau la fel de multi clienti.

Acest nou concept a fost gandit pentru persoanele care au nevoie sa petreaca numai cateva zile in Bucuresti si care, nefiind turisti dornici sa viziteze obiectivele turistice, nu au nici motive sa plateasca preturile mari practicate in general de catre hotelieri. Sunt gandite pentru persoanele care merg in capitala pentru a se inscrie la facultate, pentru a rezolva anumite probleme, pentru a se distra la vreun festival muzical… Conditiile sunt la fel de bune ca la orice hotel, serviciile sunt de cea mai inalta calitate, iar preturile sunt mult sub cele pe care turistii le platesc pentru o camera sau un apartament la hotel.

Din nefericire, la noi in tara prea putini sunt cei care stiu de existenta acestor apartamente. Din acest motiv am scris pe blog despre ele si tot din acest motiv te voi ruga pe tine, cel care citesti, sa duc ivestea mai departe, sa afle cat mai multa lume ca intotdeauna exista alternative.

Apartamente Regim Hotelier – apartamente-regimhotelier.ro
Apartamente Regim Hotelier va ofera apartamente, garsoniere in Regim Hotelier in Bucuresti. Oferim intimitatea si confortul de care aveti nevoie!
apartamente-regimhotelier.ro
Distribuie

Leave a Reply