Refresh loader

Apartamente Sebes

Apartamente Sebes

Vrei sa iti cumperi un apartament intr-un cartier rezidential in orasul Sebes? Nimic mai simplu, accesati site-ul http://sancasa.ro/apartamente.html. Aici veti gasi apartamente sebes, foarte moderne si la preturi foarte bune.
San Casa ofera spre vanzare apartamente noi in Sebes, sunt cu 1,2,3 si 4 camere cu spatii generoase si o compartimentare care tine cont de realizarea unui comfort optim al locatarilor. Daca faceti o asemenea achizie cumparandu-va un apartament in Sebes, sigur veti fi foarte multumiti de toate avantajele unei locuinte moderne si de bun gust.

Aceste apartamente sebes au gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare (cada de baie si cabina de dus cu hidromasaj) si mobiliere de baie, centrala termica, radiatoare, zugraveli in alb. Sunt toate decomandate si racordate individual la toate utilitatile(gaze naturale, energie electrica, apa, canalizare.
Este minunat cand vezi privelistea incantatoare de la aceste apartamente, dar mai ales ai un confort foarte bun.
O constructie realizata cu materiale de cea mai buna calitate, si la preturi accesibile, este tot ce va puteti dori cand vrei sa iti cumperi apartamente sebes.
Daca vreti sa fiti un locatar in San Casa, sigur veti oferi siguranta si stabilitatea familiei voastre, mai ales daca v-ati dorit asa ceva de mult timp, acum este momentul sa va cumparati un apartament intr-un cartier rezidential din Sebes.
Toate apartamentele sunt construite cu simt de raspundere, compartimentate atent si cu finisaje de calitate.

Apartamente sebes din complexul San Casa se remarca prin trei dintre cele mai importante elemente care definesc conceptul de perfectiune : lux, confort si siguranta, linistea si armonia inseamna acasa.
Pentru cei interesati va pot da detalii despre ei:
“Dupa finalizarea cu succes a ANSAMBLULUI REZIDENTIAL ELEGANTA I si II va oferim in acest moment faza a 3-a, ELEGANTA III, ce vine sa completeze proiectul imobiliar al societatii SAN CASA SRL.
Un total de 92 apartamente situate in zona rezidentiala din dr. Petrestiului, la periferia orasului Sebes, aproximativ la 1.5 km distanta de centrul orasului, alcatuiesc ANSAMBLUL REZIDENTIAL ELEGANTA III. ANSAMBLUL se intinde pe o suprafata de 6672 mp. Este alcatuit din 5 blocuri cu regim de inaltime de la P+2 la P+3+M, fiecare bloc cuprinzand intre 17 si 20 locuinte.
Acest proiect ofera pietei municipiului Sebes apartamente ce raspund tuturor nevoilor locative, cu 1,2,3 si 4 camere cu spatii generoase si o compartimentare care tine cont de realizarea unui confort optim al locatarilor.
Locatia ansamblului, la doar 5 minute distanta de centrul orasului si privelistea inantatoare a podisului Transilvaniei iti ofera posibilitatea manifestarii oricarui stil de viata doresti, indiferent ca esti o persoana dinamica sau una care iubeste relaxarea. Ferit de zgomotul si poluarea orasului, Ansamblul Rezidential Eleganta III, aflat in imediata vecinatate a rezidentialelor Eleganta Isi II devine spatiul unei comunitati ce se va bucura de toate avantajele unei locuinte moderne.Comunitatea care va locui aici are la dispozitie toate facilitatile ce creeaza confortul pentru cei ce traiesc in ritmul acclerat al unui oras aflat in plina expansiune.
https://www.facebook.com/SanCasacomplexrezindential/
11
Contact
Adresa: Sebes- Petresti, Str 1 Mai, Nr 308, cod 515850, jud Alba
Email: office@sancasa.ro
Telefon: 0358882425
Mobil: 0751061359 / 0751061358

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link