Apartamente si garsoniere de inchiriat

In general este foarte rau sa stai cu chirie, sa nu ai propriul tau apartament, mai ales cand locuiesti in Bucuresti. Un prieten bun de al meu se hotarase sa dea la facultate in Bucuresti, dar in primul rand trebuia sa isi inchirieze o garsoniera sau un apartament. Niciodata nu mai statuse cu chirie, dar acum era si cu prietena lui, deci un motiv in plus sa caute apartamente de inchiriat.

Apartamente de inchiriat de pe storia.ro, sunt cele mai frumoase si mai ieftine apartamente pe care le vazuse. Era foarte multumit de alegerea facuta, mai ales ca atunci cand il vizionase i s-a parut mai spatios,era cel mai elegant apartament din cate vazuse pana atunci. 

La inceput se gandise:  sa caute garsoniere de inchiriat Bucuresti sau apartamente de inchiriat Bucuresti… Dar, pana la urma a decis ca ii trebuie un apartament de inchiriat in Bucuresti, si cel mai bun a fost cel de pe storia.ro. Aici gasiti apartamente de inchiriat, garsoniere de inchiriat Bucuresti, la cele mai bune preturi, si sunt foarte moderne si spatioase, sunteti foarte avantajati daca veti lua spre inchiriere garsoniere Bucuresti.

Stiu, este foarte greu sa stai cu chirie, dar atunci cand intri la o facultate buna, nu iti convine sa faci naveta, sau cum sunt unii nu vor sa locuiasca la vreun camin unde aproape totul este la comun. De aceea, si eu as opta tot pentru  garsoniere de inchiriat sau apartamente de inchiriat. Si pe site-ul storia.ro poti gasi apartamente de inchiriat mai ieftine ca in orice alta parte, si iti atrag privirile de cum le vezi, foarte moderne, sunt pentru toate gusturile, chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Cu Storia acasa, poti gasi casa rapid pe care ti-o doresti, aici este locul unde ai parte de tot ce este mai bun si frumos, doar aici te poti simti cel mai bine.

Ce este Storia – o platforma online complexa, specializata in vanzari imobiliare, pregatita sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Cand inchiriezi un imobil este foarte important ca in vecinatatea lui sa aveti acces  la supermarketuri, restaurante, unitati bancare, farmacii, si multe altele.

 

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.