Apartamente Sibiu

Vrei si tu sa te muti intr-o zona rezidentiala din Sibiu? Cumpara-ti un apartament in zona Ciresica pe care au o ales-o pentru constructia noului ansamblului rezidential Hermann Residence Ciresica II, este o zona foarte linistita si aerisita, ce ofera acces usor spre centru orasului. Prin intermediul acestui proiect ai ocazia de a avea vedere spre muntii Cindrel, dar nu numai asta, ai ocazia de a opta pentru apartamente noi, optim compartimentate si confortabile. 

Hermann Residence Ciresica II este o formatie compusa din 7 imobile cu  regim de inaltime P+2E+M, cu un total de 208 apartamente, de doua si trei camere. Apartamentele sunt facute pentru a oferi o functionalitate deosebita si o ambianta calda, atat datorita compartimentarii ingenioase cat si designului arhitectural elegant. Spatiile sunt orientate adecvat, cu o separare functionala clara intre zona de zi, mai deschisa la exterior, si zona de noapte, intima si suplimentar protejata.

In anul 2006 a fost realizat proiectul Hermann Residence Iris cu un total de 9 locuinte colective, situat in zona Calea Poplacii.

Intre anii 2007 – 2012 au fost realizate 2 proiecte Hermann Residence cu un total de 79 locuinte colective, situate in zona Turnisor.

Intre anii 2013 – 2016 a fost realizat proiectul Hermann Residence Ciresica I cu un total de 162 locuinte colective, situate in zona Ciresica.

Incepand cu anul 2017 se afla in derulare proiectul Hermann Residence Ciresica II, proiect compus din 7 imobile cu un total de 208 locuinte colective, proiect ce se deruleaza pe o perioada de 3 ani.

Apartamentele sunt construite intr-o zona rezidentiala curata, cu blocuri noi si cu o vedere incredibila spre muntii Cindrel. Acest ansamblu este situat in zona sudica a Sibiului, in cartierul Ciresica, zona este in administrarea Primariei Cisnadie, impozitarea fiind mai mica decat in municipiul Sibiu. Toate apartementele sunt alimentare cu apa, canalizare, retea gaze naturale, retea electrica, etc., toate utilitatile fiind racordate la retelele utilitare ale municipiului Sibiu.

 

Desigur ca iti poti lua un apartament si prin programul guvernamental “Prima Casa”. Strada este larga. Nu ai mult de mers pana la magazin, la doar doua minute intalnesti complexul de magazine Ciresica, printre care sunt si: un supermarket, o institutie bancara, o farmacie, o carmangerie si alte magazine de profile diferite. Tot la doua minut de mers se afla si un parc pentru copii si o statie de transport in comun, iar la 4 minute de mers o sa te impiedici si de a doua statie de transport in comun. Dar nu numai atat, prin zona mai ai si o statie de taxi si o spalatorie auto. Dar un reper important al zonei este gradinita numarul 43, gradinita aflata la doar 3 minute de mers pe jos. Oficiul Postal numar 7 se afla la 7 minute de mers pe jos si 3 minute cu masina, iar distanta dintre Hermann Residence Ciresica II si renumita piata agroalimentara Piata Rahovei se poate parcurge cu masina in mai putin de 3 minute.

Cei de la Hermann Residence spun : “Hermann Residence Ciresica II este un ansamblu rezidential din Sibiu situat intr-o zona noua, cu o dinamica deosibita, aflata in plina dezvoltare, oferind locatarilor acces facil si imediat catre punctele de transport in comun, zona de cumparaturi, posta, institutii de invatamant, etc.
Ansamblul beneficiaza de o zona de recreere ce include si loc de joaca pentru copii, zona dedicata tuturor locatarilor.
Locul de parcare este situat in interiorul ansamblului rezidential, este nominal, iar pretul sau e inclus in cel de achizitie al apartamentului.
Apartamentele sunt accesibile achizitionarii imediate si prin programul guvernamental „Prima Casa”.
Toate utilitatile sunt racordate la reteaua orasului Sibiu, iar contorizarea consumului de apa, gaz si curent electric este individuala, contoarele si montajul acestora fiind incluse.”

Te vei simti nemaipomenit in noile apartamente, daca esti interesat intra pe site pentru mai multe detalii.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Sibiu

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.