Refresh loader

Apelul catre avocat – primul pas care te poate salva din orice

Apelul catre avocat – primul pas care te poate salva din orice

Sunt persoane care nu isi cunosc drepturile, iar in situatii critice, sub presiune, pot fi constransi de organele de urmarile penala de a dezvalui informatii care ii pot inrautati situatia in care se afla. Cu siguranta ai auzit prin filme „Ai dreptul sa nu spui nimic. Tot ce spui poate fi folosit impotriva ta” si chiar asa este. Insa nu toata lumea stie cum sa reactioneze in astfel de cazuri, de aceea cel mai bun pas pe care poti sa il faci pentru a preveni ulterioare daune in cazul tau, este apelul catre avocatul in care ti-ai pus increderea.

Urmarirea penala – o situatie de care nimeni nu este ferit

Nu conteaza cat de corect esti de-a lungul vietii, se poate sa te afli candva in viata intr-o astfel de incurcatura, poate provocata chiar de altcineva. Vei avea nevoie de servicii de asistenta si consiliere juridica si reprezentare atat in faza de urmarire penala cat si in fata instantei de judecata, de aceea daca esti in cautarea unui avocat penal Cluj, trebuie sa iei mai multe aspecte in considerare cand il alegi.

In astfel de momente ai nevoie de un avocat cu o vasta experienta in ramura dreptului penal, cu multe cazuri de acest gen care-i fac parte din portofoliu. Cazurile ce implica urmarirea penala sunt printre cele mai dificile, de acea avocatul cu care colaborezi trebuie sa aiba un rationament brici, o gandire logica si evident sa stie sa se foloseasca de toate mijloacele necesare, in limitele legale, impreuna cu informatiile dobandite de la client, pentru a-i asigura cel mai favorabil rezultat cazului in care este implicat.

Furtul – una dintre cele mai frecvente infractiuni

Este posibil sa fiti tradat mai degraba de persoane apropiate decat de straini, de aceea cand vine vorba de facut afaceri cu familia, sau prieteni buni, mereu trebuie sa pui raul inainte. Multe cazuri ajung pe biroul avocatului implicand scandalul dintre membrii familiei, dupa ce una dintre persoane si-a asumat din profitul afacerii mai mult decat merita, iar fiindca tu n-ai cum sa suspectezi persoanele dragi, cutitul din spate e cu atat mai putin asteptat.

Cand iti pui increderea in persoane pe care le cunosti de o viata, crezand ca asta iti garanteaza ca nu se va intampla nimic rau, durerea tradarii este direct proportionala cu dezamagirea si uneori chiar falimentul afacerii careia tu i-ai pus temelia si in care ti-ai investit timpul, pasiunea, banii. Prejudiciile materiale si morale trebuie trase la raspundere de un avocat bun, cu experienta necesara in dreptul penal, cu care sa formezi o echipa potrivita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link