Refresh loader

Arata mereu bine in tinutele tale cu Clessidra

Arata mereu bine in tinutele tale cu Clessidra

Multe femei se confrunta cu problemele de ordin fizic, crezand ca trebuie sa se incadreze in standardele ridicole de frumusete ale societatii. Fiecare este unica in felul ei, fiecare corp este diferit, dar indiferent ca esti o persoana cu forme sau nu, ca o rochie sa cada pe tine ca si cum ar fi fost creata special de un designer, ai nevoie de mici trucuri ca tinuta ta sa arate impecabil.

Alege produsele modelatoare Clessidra

Proaspetele mamici sunt extrem de preocupate de schimbarile care au venit cu nasterea miracolului ce l-au zamislit in pantec timp de 9 luni. Kilogramele in plus acumulate, desi sunt perfect normale, fiind modul organismului de a proteja copilul, sunt evident dispretuite de femei. Isi doresc sa ajunga la silueta initiala, insa acum timpul este acaparat de lucruri mai importante, nicidecum nu mai exista sanse de a petrece ore la sala.

O imbunatatire rapida a outfiturilor se poate realiza cu un chilot postnatal de la Clessidra. Acesta confera o compresie scazuta in zona abdomenului si este ideal chiar si pentru mamele care au nascut prin cezariana, nepunandu-le viata in pericol. Astfel, pot cu usurinta sa poate ce au prin garderoba, pentru ca chilotul modelator este nu numai comod, dar si uniformizeaza aspectul taliei. Sunt disponibili pe bej sau negru si pot fi utilizate cu succes pe sub orice tip de imbracaminte, fiind practic invizibili.

Lenjeriile modelatoare si corsetele au fost dintotdeauna apreciate de femei, pentru ca acestea confera supletea corpului dorita. Pentru mamele care s-au recuperat si isi doresc totusi sa faca macar exercitii fizice in confortul propriei case, acestea pot opta pentru colanti modelatori, pentru a le oferi un plus de flexibilitate si comoditate in timpul activitatii. Astfel, pierzi cu usurinta centimetrii extra din jurul taliei si a coapselor.

Corsetele modelatoare de la Clessidra

Antrenarea taliei este preferata chiar si in randul vedetelor, apeland la corsete modelatoare cu grade de compresie diferite. Talia de viespe se obtine mult mai rapid cu ajutorul lor, iar arderile devin si mai eficiente, daca sunt utilizate in timpul antrenamentelor de la sala. Prin compresie si termosudatie, rezultatele se vad chiar de la primele utilizari.

Poti folosi corsetele modelatoare chiar si in timp ce te relaxezi acasa sau faci treburile casnice. Astfel, iti subtiezi talia fara sa depui prea mult efort. Corsetele iti mentin chiar si o postura corecta, indreptand coloana, iar tu vei arata tot mai supla cu fiecare purtare. Intra in cadrul site-ului oficial clessidra.ro ca sa descoperi produsele lor modelatoare.

Contact:

0730612141 sau 0752094324
contact@clessidra.ro

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link