Arhivare electronica de documente

Parintii mei m-au indrumat la un liceu cu profil mecanic, unde orele de atelier se petrec in sali pline de praf, de ulei, de pilitura de fier… dar sincer mi-as fi dorit sa  ajung la  management sa pot face printre multe altele, si arhivare electronica de documente.    Chiar aflasem de un software de la Matricia  Bucuresti si se pare ca viata devine tot mai usoara datorita acestor aplicatii. Chiar ma fascina sa aflu ce inseamna Matricia, despre documente si diverse programe prin care ele pot fi arhivate, despre eficienta proceselor de afaceri, despre optimizarea modului in care documentele si datele circula in interiorul unei organizatii, despre tehnologia ECM OnBase si despre multe care eu eram paralel cu asa ceva. Imi doream sa aflu cat mai multe despre  managementul proceselor de afaceri, cu toate ca parintii mei erau tot mai surprinsi cand ma auzeau ce vorbesc, erau convinsi ca vorbesc in alta limba.

Incepusem sa ma documentez, mai ales ca prietena mea vroia cu tot dinadinsul sa intre la management. Asa am inceput sa discutam despre documente si diverse programe prin care ele pot fi arhivate. Citeam o stire in care spuneau ca orice document, citaţie, act procedural sau administrativ sau orice altă comunicare oficială transmisă către sediu electronic va avea aceleaşi efecte ca informările tipărite şi transmise prin agent procedural sau servicii poştale/de curiera.

Acum pot spune  ca matricia ofera o solutie strategica de management al documentelor (ECM), ca OnBase este unul dintre cele mai flexibile si cuprinzatoare produse ECM din piata in acest moment si ca OnBase centralizeaza continutul important intr-o locatie sigura.

”Cele mai multe companii stabilesc ca au nevoie de o solutie strategica de management al documentelor (ECM), dupa ce au identificat dificultati in derularea proceselor operationale – de cele mai multe ori este vorba de manipularea unei cantitati semnificative de hartii sau de date nestructurate care provoaca blocaje atunci cand se doreste procesarea, accesul sau stocarea informatiilor”.

”Viziunea Matricia a fost intotdeauna una centrata pe client, implicit pe rezultate. Pentru ca aceasta sa poata fi transpusa in eficienta, era necesar un concept de lucru care sa se reflecte asupra fiecarui aspect al companiei”.

 

shutterstock_18042358.jpg_541ab87b4f4ecOther-Solutions_Dynamics-CRM-_106223549.jpg_54353a724ce76

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.