Refresh loader

Asistenti medicali Anglia

Asistenti medicali Anglia

Spre norocul vecinului meu a gasit pe internet un site de anunturi cu locuri de munca. Era atat de incantat de acest site, ca imediat s-a hotarat sa plece in Anglia. Isi gasise un post de asistenti medicali Anglia. Stia ca acest job este foarte bine platit, mai ales ca el era un bun asistent, si chiar ii placea aceasta meserie frumoasa.
BRIT-RO CONSULTANCY ofera locuri de munca in uk, de aceea el a fost foarte bucuros ca si-a gasit un loc de munca si isi va vedea visul implinit. Spera ca, in timp, isi va lua si sotia acolo, mai ales ca gasise si pentru ea un post de ingrijitori varstnici Anglia. Era din ce in ce mai fericit ca a avut marele noroc ca gasise acest site brit-ro.ro, doar aici isi gasise jobul perfect pentru el si sotia lui.
Ideea e ca in Anglia merge treaba mai bine pentru ca sunt multi asistenti medicali, infirmiere tinere care cunosc bine limba engleza. Sunt multi romanii care muncesc in Anglia, pentru unii acomodarea acolo nu este grea, mai ales daca iti gasesti un loc de munca ca asistent medical sau ingrijire varstnici, nu este chiar greu.
Din cate stiu eu pana acum Anglia pare varianta cea mai buna pentru cei care vor sa munceasca in strainatate. Dar cel mai important lucru este, atunci cand vrei sa pleci in strainatate, mai intai trebuie sa te documentezi despre acea tara, despre locul de munca pe care ti l-ai gasit, ce beneficii ai, care sunt conditiile de acolo, si dupaia sa pleci.
Eu, unul cred ca site-ul acesta website www.brit-ro.ro, cu locuri de munca iti poate oferi jobul care ti-l doresti, si sigur vei fi multumit de alegerea facuta.
“Brit-Ro Consultancy este o companie de recrutare internationala cu sediul in Romania. Suntem specializati in recrutarea si plasarea personalului romanesc in Marea Britanie si in alte tari europene.
Activitatea de baza a companiei Brit-Ro Consultancy este de a aproviziona piata din Marea Britanie si alte piete europene, cu o forta de munca profesionala si calificata si a intemeia relatii de lunga durata cu clientii interesati din Marea Britanie.
Brit-Ro Consultancy faciliteaza alinierea cu succes intre candidatii cu experienta din Romania care doresc sa se relove in Marea Britanie / tarile europene si angajatorii britanici si agentiile de recrutare interesate de recrutarea de personal din Romania”.
Pe acest site puteti gasi o gama variata de campanii de recrutare, cum ar fi: Domeniul medical: medici specialistii, medici stomatologi, medici veterinari, asistente medicale si infirmieri
Personal IT
Ingineri: telecomunicatii, CNC, automotive, electronice, mecanice, civile
Muncitori calificati in constructii: zidari, tencuitori, dulgheri, electricieni, operatori utilaje
Soferi profesionisti categoria C si CE
Operatori in depozite: culegatori, ambalatori, operatori utilaje
Domeniul hotelier : cameriste, chelneri / personal bar, bucatari, asistenti bucatar, bucatari sefi, receptioneri.
BRIT-RO CONSULTANCY este bine pentru toata lumea care incearca sa plece in strainatate, sa isi gaseasca un loc de munca bun si stabil.
Locurile de munca in Anglia sunt foarte bune, mai ales daca cauti intai sa te documentezi despre un site bun, asa cum a facut vecinul meu.
DSC_1882-2-768x512

asistente medicale Anglia
https://ro.wikipedia.org/wiki/Anglia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link