Austria, cea mai frumoasa tara

Din punctul meu de vedere, Austria este cea mai frumoasa tara.  Am stat intr-o zi de vorba cu un prieten foarte bun si ne-am hotarat sa vizitam aceasta tara minunata, si cu aceasta ocazie sa mergem si la varul meu. Dar, inainte de toate trebuia sa ne ocupam de treburi administrative. Ne-am interesat de unde putem cumpara bilete avion. Eram fericiti ca puteam ajunge acolo, in tara noastra preferata.

Numai cand ne gandeam ca acolo sunt obiective turistice interesante, poate cele mai reusite si mai cunoscute din tot ceea ce inseamna frumusetea Austriei. Nu puteam rata sa vedem frumoasa tara, Austria, mai ales ca eram bucurosi ca reusisem din timp sa procuram biletele de avion ieftin.
Deja ne gandeam cum o sa petrecem vacanta in minunata Austrie, eram deja in al noualea cer, stiind ca, vom zbura cu avionul, lucru ce ma incanta peste masura. Totul era o nebunie in capul nostru, totul parca se invartea in jur de atatea emotii pe care le simteam cu aceasta plecare.

Achizitionarea unor bilete de avion este foarte importanta in planificarea unei calatorii. Fara bilete de avion nu poti pleca, bine-nteles acest lucru il stie toata lumea, dar numai gandul ca pleci intr-o alta tara te face sa iti procuri imediat biletele de avion ieftine.

Sa vezi capitala Austriei , este cel mai frumos lucru pe care il poti face in viata ta, este un superb oras in care ai ce vizita.

Abia asteptam sa ajungem in Austria, unde puteam vedea atatea frumuseti.
Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.