Refresh loader

Autodelrulate.ro – aici gasesti masina visurilor tale!

Autodelrulate.ro – aici gasesti masina visurilor tale!

Nu oricine isi permite sa achizitioneze o masina noua, de aceea merg pe varianta de second hand. Insa, desi economiile financiare sunt majore, este necesara o atentie maxima inainte de a achizitiona un astfel de automobil. Foarte multe persoane si-au pus increderea in cine nu trebuie si au ajuns sa dea banii pe o masina care a devenit o gaura financiara. Problemele mecanice nu se mai opresc, masina consuma excesiv de mult, ba chiar unii umbla si pe la kilometraj.

Tepe sunt multe, deci ca sa te feresti de ele trebuie sa iti cumperi o masina second hand de la o sursa de incredere, nu de la orice persoana fizica. Oamenii nu sunt cinstiti si risti sa te pricopsesti cu o masina pe care mai degraba ai duce-o la fier vechi. Ca sa gasesti modelul de masina pe care ti-l doresti la un pret accesibil si in care sa te urci cu toata increderea, apeleaza la AutoDel.

Nu ai gasit modelul dorit? Ti se va aduce pe comanda

Chiar daca nu gasesti masina dorita in stocul lor actual, acestia ti-o pot aduce pe comanda. Flota lor de masini este extrem de bine intretinuta, toate masinile sunt atent verificate si testate inainte de a fi vandute catre clienti. Nu este facut nici un compromis, toate masinile sunt supuse unor verificari tehnice de maxima rigurozitate si din punct de vedere estetic arata impecabil. Acestia nu comercializeaza masini rulate care au defecte sau care sunt intr-o stare deplorabila. Daca esti interesat de Skoda rulate Suceava, aici vei gasi chiar si aceasta marca, pe langa Audi, BMW, VW si multe altele.

Daca te-ai plictisit de masina pe care o ai, la AutoDel gasesti disponibila si optiunea de buy back. Acestia iti vor face o oferta pentru masina ta, iar tu poti alege alta masina la schimb din parcul lor auto.

Daca vii in unul din showroom-urile lor poti chiar si face test drive, pentru a te asigura ca masina aleasa este confortabila si pe placul tau. Daca iti doresti sa conduci masina achizitionata de la ei chiar din prima zi le poti chiar si solicita eliberarea de numere rosii pe trei luni.

Poti cauta masina folosind motorul de cautare de pe site-ul oficial autodelrulate.ro sau vino la unul din showroom-urile din Suceava sau Bucuresti pentru a vizualiza modelele disponibile.

Contact:

SUCEAVA:
0374 006 007
BUCURESTI:
0759 888 788
E-MAIL:
contact@autodel.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap